Jinekomasti miyim ?

alt taraf gelişme olmaaz denmiş de sen spor yap gene alt taraf gelişir sadece jinekomastiden belli olmaz ama üst göğüs şiştikçe t shirtten falan kapanıyor alt göğüs merak etme :)

Eğer klasik bi yağlanma ise sporla geçer. Ama burada jinekomastiden bahsediyoruz arkadaşlar, bu bir hastalıktır. Varsayımla konuşmuyorum çevremde 2-3 örnek var. Adam 8-9 ay spor yaptı, o sıcak yaz aylarında bile üstünde kapşonlu hırka ile çalıştı daha fazla yağ yaksın diye , on numara vücut yaptı ama göğüs uçları olduğu gibi kaldı herhangi bi şekle girmedi. Örnek bi resim atayım
.
ImageThumbnail2.aspx

Gördüğünüz gibi göğüsün üst ve yan kısımları şekle girmiş. Ancak uç kısmı hala şişkin..
Bir diğer arkadaşım ise 106 kgdan 70e düştü spor yaparak ve yaklaşık 1 senede. Göğüs uçları aynı üstteki arkadaş gibi düzelmedi gitti ameliyat oldu, iki göğsünden toplam 1,5 kg kadar yağ alındı.. Ve şunuda belirtmek isterim ameliyat bile kesin çözüm olamayabiliyor arkadaşlar, eğer beslenmeye dikkat edilmezse ileriki yaşlarda tekrarlayabiliyor. Çok ayrıntısı olan bi konu. Neyse kardeşim bak daha yaşın 16 , ergenlikteki 3 kişinden birinde bu durum söz konusu olabiliyormuş ve ergenlikten çıkınca göğüs eski haline gelebiliyormuş. Sen canını sıkma , sporunu yap ve en kısa zamanda gidip bir doktora görün. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hepinize motive edici yorumları fikirleri bilgileri icin cok tesekkur ederim ne yalan soyliyeyim bu spora sadece gouslerimden kurtulmak icin basladim fakat 1aydir yapiyorum ve inanin artik zevk aliyorum bu isten cidden sinavlarin provalarin arasinda beni cok rahatlatiyor ve gelistigimide hissediyorum. Ayrica diyelimki hicbirsekilde bir gelisme olmiyacak gouslerde yinede calismamaktan iyidir calismak. Testesteron ostrojen seviyesini dengeye sokmak icinde cinko ve balik yagi aliyorum belki onlar biraz ise yarar.

Arkadaş lar hocalar bi sorum olucak yardimci olursaniz sevinirim bana bi hocam nolvadex ve proviron ilaçlarını soyledi hacım buyudukce daha fazla azalta biteceğini soyledi yorum alabilirsem sevinirim

bunu bakarak anlamak mumkun degil. yok gibi görünüyor ama yinede bi doktora görünebilirsin

bu yorumum hepınız icin gecerli. spora başlamadan önce eğer şüpheleriniz varsa gidip bir doktora görünün. çünkü jinekomasti sporla geçmez boşuna yapmış olursunuz.
Şu sariyla yazdığın kısım okunmuyor. O renkle yazma dostu m

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki bu 3. Resimdeki gibi sarkinca büyüyor bide ben bunları nasıl yapabilirim ?[DOUBLEPOST=1460826680][/DOUBLEPOST]
Kesin dille hayır
Peki bu 3. Resimdeki gibi sarkinca büyüyor bide ben bunları nasıl yapabilirim ?[DOUBLEPOST=1460826975][/DOUBLEPOST]
Peki bu 3. Resimdeki gibi sarkinca büyüyor bide ben bunları nasıl yapabilirim ?[DOUBLEPOST=1460826680][/DOUBLEPOST]
Peki bu 3. Resimdeki gibi sarkinca büyüyor bide ben bunları nasıl yapabilirim ?
Nasıl yakabilirim bunları ?

Son düzenleme:
Sporda sadece üst gögüs gelişebiliri biraz açıklarmısın alt tarafta degişme olmazı :))))) ahahah

jinekomastin yoksa bu durumu anlatsam bile anlayabilcegini düşünmüyorum. Şöyle özetliyim , yağ göğsün ucunda birikir bu hastalıkta , yağ dokusu ve kas dokusu ayrıdır. Yağ yanar - kas inşa edilir. Jinekomasti de yağ eritmeyle geçmez ,operasyon ile aldırmak gerekir. Yani sen ne kadar göğüs çalışırsan çalış , göğsün ucu hep yumuşak kalır. Jinekomasti göğsün uç tarafında oluştuğu için alt göğüs hiç gelişmez ama üst göğüste herhangi bi problem olmaz gelişebilir

benim sol göğsümde var buraya bırakayım ilgilenen herkes görmüş olur.

spora başlamadan öncesi 62 kiloda o zamanlar kist yeni yeni oluşuyordu ve bastırınca acıyordu. https://www.hizliresim.com/QWGM8v
bu da güncel 82 kg , sol göğsümde jinekomasti var ama kas kütlem arttığı için dikkatli bakılmadığında görünmüyor. http://i.hizliresim.com/8Qo1Od.png
bu da bir başka güncel fotoğraf burda daha iyi anlaşılır. http://i.hizliresim.com/25M9GA.jpg
hocam o değilde formun çok iyi ya :D boyun kaç ?

Back
Yukarı