Jinekomasti mi ? Yaglanma mi ?

Merhaba arkadaslar 21 yas 1 73 boy 66 kiloyum gogusumde ki durum aklimda soru isaretleri dogurdu sizce vaziyet nedir.

uploadfromtaptalk1398272164036.jpg
uploadfromtaptalk1398272178827.jpg
uploadfromtaptalk1398272191379.jpg
uploadfromtaptalk1398272215859.jpg
uploadfromtaptalk1398272233677.jpg

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun doktora gorundum hormon testlerim yapildi ve jinekomasti degilmisim yaglanma var imis bunuda sporla 3 4 ayda yok edebilecegimi soyledi. yorum icin tesekkurler :-)

Bendede bu şekilde ama daha küçük bende jinekomastiden korkuyorum gerçi vucudum yağlı biraz . Hastanede hangi bölüme bakinmamiz lazım bu konuda ?

Arkadaslar 3 hastaneye gittikten sonra yalanci jinekomasti oldugum ortaya cikti ve ameliyat oldum.Su anda tum etkileri gecti ve spora dondum.Akliniza takilan sorular varsa severek cevaplayabilirm :-)

Arkadaslar 3 hastaneye gittikten sonra yalanci jinekomasti oldugum ortaya cikti ve ameliyat oldum.Su anda tum etkileri gecti ve spora dondum.Akliniza takilan sorular varsa severek cevaplayabilirm :)

Neden bu kadar acele ettin ? Ayrıca yalancı jinekomasti kendiliğinden geçebilen birşey niye beklemedin.

Kusura bakmayın ama bence takıntılı insanlarsınız.Bu kadar mı önemli memedeki 2 santim yağ ? Olsa ne olacak ? Zaten kas yapınca görmek imkansıza yakın oluyor jinokomasti yi.Bunun için ameliyat olmaya değer mi ?

Neden bu kadar acele ettin ? Ayrıca yalancı jinekomasti kendiliğinden geçebilen birşey niye beklemedin.

Kusura bakmayın ama bence takıntılı insanlarsınız.Bu kadar mı önemli memedeki 2 santim yağ ? Olsa ne olacak ? Zaten kas yapınca görmek imkansıza yakın oluyor jinokomasti yi.Bunun için ameliyat olmaya değer mi ?

Bendeki durumda gogus calistigim takdirde one dogru sarkmanin artabilecgini soyledi doktorum.Tshirt giyince verdigi rahatsizlik insana ciddi ozguvensizlik veriyor malesef ki .Arkadaslar arasindaki numarali sutyen muhabbetlerine hic girmiyorum.

Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama Böyle konular açıldığı zaman dikkat ediyorum da
Jino mu yağ mı diye soranların hepsinin vucudu yağlı
Bu da demek oluyor ki konu açanların % 90 ı yağlı göğüs uçlarına sahip istisnalar hariç orasını fotoğraftan kestirmek güç ama benim gördüğüm six packı olup da jinekomasti mi diye soran görmedim tesadüf girdiğim konularda bütün arkadaşlarımız yağlı vucuda sahip umarım anlaşılmıştır bazı şeyler :D

Back
Yukarı