Jinekomasti Ameliyatı Oldum , Sorularınızı Cevaplamak İstiyorum

Konu disi bölümüne acmaniz gerekirdi. Bu sekilde bir baslik acmaniz güzel olmus.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer: Kültür & Sanat

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

NOT: Yeni üye olduğunuz için bazı bölümlerde başlık açabilmeniz için beklemeniz gerekmektedir.
Ayrinti icin TIKLAYIN

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

14 yaşında birine jinekomasti ameliyatı yapmak ne kadar doğru ? Jinekomasti için ergenliğin bitmesini beklemek gerekmezmiydi ? Biraz acele edilmiş bir ameliyat gibi geldi bana.

14 yaşında yapılmış olmasına çok şaşırdım.İnternetten de biraz önce baktım.18 yaşından önce yapılmamalı diyor.

öncelikle geçmiş olsun, maliyeti nedir bilgi verebilirmisin.

genel olarak maliyetini bilemem ama ben özel hastanede oldum ve doktor tanıdık oldugu icin 1750 tl ye oldum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:21 ----------

14 yaşında yapılmış olmasına çok şaşırdım.İnternetten de biraz önce baktım.18 yaşından önce yapılmamalı diyor.

öle yazdıgına bakmayın özel hastaneye gidin isterseniz olabiliyosunuz yaş önemli deil

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------

14 yaşında birine jinekomasti ameliyatı yapmak ne kadar doğru ? Jinekomasti için ergenliğin bitmesini beklemek gerekmezmiydi ? Biraz acele edilmiş bir ameliyat gibi geldi bana.

ne kadar doğru bilemem ama ben gayet mutluyum(: ama dogru ergenliğin bitmesini beklemek gerek ama ıllada ergenlıgın bıtmesını beklemek gerekmıor ısteyen olabılıor

Meme dokusu mu vardı veya hormonlarda bozukluk?... Yoksa yağlanma mı?

Son düzenleme:
14 mü??? dehşet bir durum...
Bunu yapmış olan doktor olamaz...
şaka gibi...
bence bu arkadaş fake...

Son düzenleme:
Back
Yukarı