Jinekomasti Şüphesi???

Herkese merhabalar kolay gelsin. Vücut geliştirme sporuna yeni başladım, sitenizi uzun süredir takip ediyorum fakat daha yeni üye oldum. Yaş 22, boy:180cm kilo 68, kilomun düşük olmasına rağmen göğüslerim düz değil bir garip duruyor. Jinekomasti olma ihtimalim var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• net.jpg
    net.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 483
  • net2.jpg
    net2.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 475
  • net3.jpg
    net3.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 538
Yağ oranı yüksek olan herkes Jinekomasti mi var diye düşünüyor.

Yağ oranını düşürmen gerek, eğer hala göğüs uçları öyle kalıyorsa o zaman Jinekomasti'den şüphelenebilirsin. :)

Cevap için teşekkürler, sanırım biraz skinny fat dedikleri vücut tipine sahibim, uzun süredir aklımda olan bir şey, buraya sormak geldi ilk aklıma.

Hiçbirimiz doktor değiliz en doğru teşhisi doktorun verecektir. Plastik cerrahına baktırmanı öneririm. Göğüs ulturasonuylada meme bezlerinn ne durumda olduğu aşşağı yukarı belli olabilir. Bende zayıfım senin gibi benim memelerimde seninkinden biraz daha fazla olucak şekilde yağlıydı. Bence seninkide aynı şekilde sınırda olabilir eğer imkanın varsa ve çok rahatsız oluyor git doktora kontrol etsin ameliyat etsin ben oldum çok memenunum çokda kolay bir süreçti. Ama düzgün bir beslenmeyle gidebilecek birşeyse uğraş derim. Bu arada ben ameliyat olmadan önce bu kış full spor yaptım sende bir uğraş başta derim.

Eğer doktor onaylı jinekomasti oluşumu var ise,diyet,spor veya herhangi bir farklı metod ile bu sorun ortadan kalkmaz,yaşım 25,14 yaşında beri jinekomasti taşıyan biri olarak bunun garantisini sana verebilirim,fakat benim gözlemlediğim çok ufak bir görüntü var ve rahatsız edici büyüklükte değil,ama rahatsızlığı senin sosyal hayatını etkiliyorsa ameliyat tek çözüm,basit bir operasyon.

Back
Yukarı