Jinekomasti İçin Düzleştirici Atletler

Selam arkadaşlar. Ben bir jinekomasti mağduruyum. İnternette araştırırken tesadüfen http://www.jinekomasti.com/ adresine girdim. Orada da düzleştirici atletleri gördüm. Bu atletleri giydiğinizde güğüsünüz normal bir erkek memesinden de küçük görünüyor.;) Yani süper bi alet.(Atlet) :cool: Bu atletlerden sadece yurtdışında mevcut. 3014 Bee Cave Dr Missouri City, Texas 77459 USA Bu yüzden Sipariş etmeniz gerekiyor.:) Benimki yolda. :rolleyes: Ama eminim ki bu atletler Amerikada çok gidiyor... thums:bench_O İyi Çalışmalar...dumbelllls

havuza denize giriceğiniz vakit de o atletle mi dolaşıcaksınız etrafta,yoksa suya da mı onla giriceksiniz?:shock: bende de jinekomasti var ama çok şikayetçi değilim açıkçası,bu sıra ameliyat olmayı da düşünmüyorum.size tavsiyem madem bu kadar şikayetçisiniz,o zaman o pahalı atletlerden almak yerine neden tedavisini(ameliyat) olmuyosunuz?

mertcan333,yaşın kaç bilmiyorum.tahminim gençsindir.anne babana durmunu anlatırsan onlar eminim ameliyat olmanı sağlayacaklardır.
yaşın buyuk ce çalışıyorsan da para biriktir 2009 yazından sonra da ameliyat ol.
geçmiş olsun

havuza denize giriceğiniz vakit de o atletle mi dolaşıcaksınız etrafta,yoksa suya da mı onla giriceksiniz?:shock: bende de jinekomasti var ama çok şikayetçi değilim açıkçası,bu sıra ameliyat olmayı da düşünmüyorum.size tavsiyem madem bu kadar şikayetçisiniz,o zaman o pahalı atletlerden almak yerine neden tedavisini(ameliyat) olmuyosunuz?
Artık insanların özel hayatınada mı karışıyosunuz?ballkick Belki Ameliyat için param yok....Belki özel bir nedenden ameliyat olamıyorum...a32

forum kurallarinin okuyun!

size bir sorum olacak bende jinekomasti atleti sipariş vermek istiyorum sadece internette yazan fiyatı mı ödeyeceğiz yoksa kargo üreti falan da mı ödeyeceğiz, bi de hangisini tavsiye edersiniz , şimdiden çok sağolun

Herkeze merhabalar
Jinekomasti atleti hakkında sorularım olucak.Öncelikle bu atleti alan arkadaşlarım atletin rahatlığı ve dayanıklılığı nedir? Bu jinekomasti.com ne kadar güvenilir bir site bu atlerden o site dışında ne bilgi alabildim nede benzerlerini bulabildim yoksa bu bir kandırmacamıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

bunun ameliyatını olmalısınız. başka türlü bir seceneği yok. ama diyorsanız olmak istemiyorum oda bir secenek aslında ...

arkadaşların dediği gibi bunun denizi var havuzu var orda ne yapıcaksınız asıl problem orda çıkıyor yoksa dısarda pek anlasılmıyor bunlar gecıcı sonuclar yaratır ama kurtulamazsınız amelıyat olup ömür boyu bu beladan kurtulmak gibisi yoktur.
amelıyat pahalı olamam dıyenler var bende öğrencıyım harçlık bırıktırıp olmaya calısıcam 2-3 mılyar arası ücretı var ve bence cok uygun sonucta manevi olarak ınsanı yıpratan bır hastalık

doğru söylutorsun ama parayı biriktirene kadar geçen sürede benı idare edebilir, jinekomasti.com da satılıyor ama sipariş etsek gelırmi ? orda takıldım

Selam arkadaşlar. Ben bir jinekomasti mağduruyum. İnternette araştırırken tesadüfen http://www.jinekomasti.com/ adresine girdim. Orada da düzleştirici atletleri gördüm. Bu atletleri giydiğinizde güğüsünüz normal bir erkek memesinden de küçük görünüyor.;) Yani süper bi alet.(Atlet) :cool: Bu atletlerden sadece yurtdışında mevcut. 3014 Bee Cave Dr Missouri City, Texas 77459 USA Bu yüzden Sipariş etmeniz gerekiyor.:) Benimki yolda. :rolleyes: Ama eminim ki bu atletler Amerikada çok gidiyor... thums:bench_O İyi Çalışmalar...dumbelllls
[DOUBLEPOST=1446833747][/DOUBLEPOST]http://www.tisho.com/dukkan/kategori/bodybuilding-gym-wear_4534_5562

Back
Yukarı