4.gün Göğüs + Kanat Süper set
Sabah whey + su
Kahvaltı 5 yumurta beyazı +1 sarısı + 4 kaşık yulaf + domates + salatalık + portakal suyu
saat: 12:30 gibi 100 gr lor peyniri
saat: 15:30 gibi 300 gr kepekli makarna + 100 gr tavuk göğsü + yağsız salata + ayran
saat: 18:00 ANTRENMAN
Bugün süper set yaptım. Kepekli makarnayı fazla yediğim için Göğüs + Kanat girdim. Aynen aşağıdaki gibi.
1.Bench Press + Barfiks
2.Dumbell flyes + kanat açış çekiş
3.Incline Bench press + Karna bar çekiş
4.Cable Crossover + Karna çekiş makina kayık
5.Dumbell pullover + Testere
Her 2 bölge sonrası 45 sn ara verdim. Kan ter içöinde kaldım resmen. 4 aylık body hayatımda hiç bu kadar terlememiştim. İlk süper setim. Antremandan sonra özellikle biceps ve ön kolumu çok yorgun hissediyorum. Antremandaki göğüs açış hareketlerinde biceps yoruluyor ardından kanat çekişlerde de yorulduğu için sanırım.
15 dk sonra whey + su
saat 8 gibi 100 gr tavuk göğüs + salata + ayran
saat 10 gibi 1 yumurta sarısı + 5 yumurta beyazı + 100 gr lor peyniri
Yanında çok canım çekti 1 dilim light kaşar yedim. Bulk dönemde soğumaya başlamıştım kaşardan ama yağsız diyetten midir nedir canım çekti. Yarım saat sonra da 2 tane ceviz 4 tane fıstık yedim. 3 gündür doymamış yağ almıyordum bu yüzden almak istedim.
Yine günü meyvesiz bitirdim. Vitamin ve minerallerde yanlış gidiyorum yarın off günüm. Karbonhidratı arttırmak off günde yanlış olduğu için yarın öğleyin kepekli ekmek yerine belirli aralıklarla çeşit çeşit meyve yiyeceğim.
12de yattım.
Bugünü de aynı programla tamamladım. Yarın pazar off günüm. off günleri hiç sevmiyorum karbonhidrat yerken insan 2 kere düşünüyor.
Gece 3 kez uyandım. Çok halsiz hissettim kendimi. Su içmekte bile zorlandım. İlk defa sabaha karşı uyandım saat 6 gibi. 6 da kalktığımda kendimi iyi hissettim uyanabilirdim ama iş için saat 8.30 da kalkacağım için kalkmadım. Uyudum saat 8.30'ta çok kötü bir şekilde uyandım ellerim kollarım kalkmıyor. Sanırım süper set yaradı.
Kalkış ve son 10 dk çok zordu. Ardından kendimi çok iyi hissettim. Şu anda koşsam koşşarım
Ama acele yok pazartesi cardioya devam. dumbelllls
Genişletmek için tıkla...