rockybalboa7
Üye
Yaş 38 Boy 1.57.5

Son düzenleme:
Zuzana Light kadar ünlü olmasada kendisininde antreman videoları vardır birde kitap yazmıştır başarılı bir sporcu
Yaş 38, boy 1.57,5.
Alıntı yaptığım yer dışında başka bilgi yok mu?
Açtığın başlıklarda doğru dürüst bir bilgilendirme olmadan seksiliği ön plana çıkaran sporcu fotoğrafı yayınlaman doğru mu sence?
Daha çok araştırıp başlık açtığın kişi hakkında kısaca bilgi versen daha hoş olmaz mı?
Sayende uluslararası vücut geliştirme bölümü bu tip içi boş başlıklarla doldu.
seksi kadın fotorafı değil sporcu bayan fotosu hepsi
o bakış açısıyla erkek paylaşımlarıda tahrik edici moral bozucu steroide özendirici fotolardan oluşuyor nasıl baktığınla alakalı
evet daha çok bilgi verilebilir doğru peki böle azarlar gibi mesajla uyarmanın ne anlamı var madme eksik buluyorsun sen bilgileri tamamla sonrada bak rocky bole dah guzel oldu bence bir daha ki başlıkta daha çok bilgi ver de![]()
hem kırmamış olursun insanları
seksiliği ön plana çıkaran fotofraflar yayınlamıyorum bu bir profesyonel fitness model ve bikini model kategorileri var sende bilirsin çoğusunda yaş boy kilo ve başarılarını yazıyorum ve body building sitesinden ekliyorum dikkat etmemişsin demek yalnız bazı popüler ama yarışmaya katılmamış sporcular var bu hanım ve Zuzana Light gibi onlarıda ekliyorum yoksa önüne gelen sporcu eklemiyorum yani açtığım konulara tam bakmadan yorum yazman hoş değil bu açtığım başlıklarda içi boş değil gelgelelim yarışma sonrası fotoğraflarını koyuyorum bunda ne tuhaflık var hanımlar öyle poz vermiş ben ne yapayım şunuda ekliyim bazı üyeler direk fotoğraf yüklüyor erkek sporcuları siteye eklediğinde
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:03 ----------
takıma seçilince biraz sanki değişim oluyor insanlarda hiç yakıştıramıyorum açıkcası ayrıca bir alt yorumda kitap yazdığını antreman videoları olan biri diyede yazdım içi boş yorum yazmayalım
keşke bizde mesajımısı edıtlesek sonrada hayır öle yazmadım desek
gerçekten bende dikkat ettim insan bir mavi yazdı dıye adı değişiyor
Danny boy , sen de bilirsin ki bir mesaj editlendiği zaman , editlendiği tarih , zaman , kim tarafından editlediği ve opsiyonel olarak editleme sebebi ; mesajın alt tarafında yazar.