Prisonbreakx
Üye
Cevaba bakarmisin sen harbi hastasin. Gozunun yukseklerde oldugunu yazmana gerek yoktu hersey ortada zaten. Begenilme kaygisi yasayan birisin laflarimida carpitiyosun. Yok fitnessa yoneltmis fln. Adam sanki insanlari bilime yoneltti. Alt tarafi spor yahu bu. Boyle cumlelerin sonunada hadi eyvallah tarzi gulucuk koyup insanlari asagiladigini mi saniyorsun. Seninle tartisilmaz onu anladim cok bilmissin cunku. Senin gibileri hayatimdan ne kadar arindirsamda iste boyle bi yerlerden cikiyolar yinezyzz gibi yaşıyorum derken dans spor gece hayatımda var azda olsa yoksa sigara bile içmem onu demek istedim burası şimdi böyle senin gibilerle doldu aslında eskiden pro vücutcular bile üyeydiler sonra gittiler tabi ayrıca zyzz yada jeff idolüm demedim dikkat edersen sadece dansı gece hayatını severim dedim ondan birazda ama arnold gibi olmak isterdim oyuncu mr olympia valilik gibi gözüm hep yükseklerde çocukluğumu yaşamadım doğrudur sıkıntılarım oldu e tabiki ülke şartları iyi değil jeff gibi 15 yaşlarında başlayamadık kusura bakma zyzz ne yaptıya gelirsek 66 sayfalık kitap yazdı fitness sporunun yaygınlaşmasını sağladı insanların sadece kötü taraflarına değil iyi taraflarınada bakmak lazım neyse hem hadi işine diyorsun hemde laf yetiştiriyorsun neyse benden bu kadar hadi hadi güle güle![]()

Neyse konuda burada kapansin seninle ugrasamam.