Jeff Seid, Lazar Angelov Antrenman Türü

Arkadaşlar Jeff Seid, Lazar Angelov gibi fitnesscılar ve onlara benzer vucütcuların yaptığı antrenman türü ne? Güç mü, Hipertrofi mi veya başka birşey mi ?[DOUBLEPOST=1503321958][/DOUBLEPOST]Yani vücutları estetik ya yaptığı antrenman türü güçmüzere hipertrofimi

bahsettiin kişilerin vücutlarında anabolizan dolaştığını unutmaman gerekir
sahip oldukları vücut antremanla yapılmış bir vücut değildir ilaçlar ile yapılmıştır
savaş cebecinin dediği gibi ilaçlar olmasa yaptıklarının en fazla yarısını elde ederlerdi
lazar angelov sakatlanınca çok ciddi kas kaybına uğramıştı küre devam edemediği için düzeldi tekrar anabolizanlara başladı
antremanla falan alakası yok sana garanti ederimki ben evde lazar angelovdan daha kaliteli antreman yapıyorum

bahsettiin kişilerin vücutlarında anabolizan dolaştığını unutmaman gerekir
sahip oldukları vücut antremanla yapılmış bir vücut değildir ilaçlar ile yapılmıştır
savaş cebecinin dediği gibi ilaçlar olmasa yaptıklarının en fazla yarısını elde ederlerdi
lazar angelov sakatlanınca çok ciddi kas kaybına uğramıştı küre devam edemediği için düzeldi tekrar anabolizanlara başladı
antremanla falan alakası yok sana garanti ederimki ben evde lazar angelovdan daha kaliteli antreman yapıyorum
Ah ne güzel kardeşim ne güzel yazıyorsun burdan yok yarısı olamazdı yok böyle olamazdı edemezdi. Öncelikle şunu göz önünde tut bu dediğin adamlar yaşantılarını bu spordan kazanıyorlar ve doğal olarak bir fark yaratmak için gerek steroid gerek peptit kullanımı yapıyorlar. Ama burda gelip dersen ki almasaydı o vücudunun yarısını yapamazdı yok efendim ben daha kaliteli antreman yapıyorum vs. Kimsenin emeğini yeme o daha iyi antreman yapıyorum dediğin adamlar belki 10-15 yıldır bu sektörün içindeler o yüzde bir şeyler yazarken emeği göz ardı etme. Sadece kullanarak yapıyorlarsa hadi bakalım sende al yapabilecek misin?

senin gibilerin dolduruşuna gelip ilaç kullanacak kadar aciz ve egolu birisi değilim
ben doğal vücudumu görüyorum zaten ilaç almış olsam hangi noktada olacağımda belli
lazar angelov sadece karın kasları sebebiyle popülarite yakalamış birisidir ilaç kullanıpta lazarı 10a katlayacak ve katlayan binlerce amatör sporcu var

senin gibilerin dolduruşuna gelip ilaç kullanacak kadar aciz ve egolu birisi değilim
ben doğal vücudumu görüyorum zaten ilaç almış olsam hangi noktada olacağımda belli
lazar angelov sadece karın kasları sebebiyle popülarite yakalamış birisidir ilaç kullanıpta lazarı 10a katlayacak ve katlayan binlerce amatör sporcu var
Ben seni dolduruşa getirmek amacıyla söylemedim, vücudunu beğenirsin,beğenmezsin beni ilgilendirmez Benim anlatmak istediğim insanların yıllarca verdiği emeği sadece burada gelip karalaman hoşuma gitmedi.

karalama falan yok gerçekleri yazıyorum adam lazar angelovun antremanını merak ediyor
onun antremanını yaparsam ilerde onun gibi olabilirmiyim diye düşünüyor bende net bir şekilde o insanların antremanla o vücutları yapmadıklarını anlatıyorum
o zaman lazar angelov 5 yıl ilacı bıraksın hadi o vücudu yapsın yapabilecek mi ? hayır yapamayacak
ronnie coleman ilaçları bıraktıktan sonra her yıl biraz daha fazla erimeye devam ediyor EN BÜYÜK STEROİD ÖRNEĞİ
6adfc9011aa7b14efea879815ee0319a.jpg

karalama falan yok gerçekleri yazıyorum adam lazar angelovun antremanını merak ediyor
onun antremanını yaparsam ilerde onun gibi olabilirmiyim diye düşünüyor bende net bir şekilde o insanların antremanla o vücutları yapmadıklarını anlatıyorum
o zaman lazar angelov 5 yıl ilacı bıraksın hadi o vücudu yapsın yapabilecek mi ? hayır yapamayacak
ronnie coleman ilaçları bıraktıktan sonra her yıl biraz daha fazla erimeye devam ediyor EN BÜYÜK STEROİD ÖRNEĞİ
6adfc9011aa7b14efea879815ee0319a.jpg
Jeff seidin vücuduna az bakarsanız kaç yaşında nasıl vücuda sahip olduğunu görürsünüz. İlk mesajımda da dediğim normal hayatlarında gerçek mesleklerinin bu olması sebebiyle bu ilaçları kullanıyorlar. Neyse uzatmak istemiyorum, dediğim gibi karalama yapmadan önce araştırın bir bakın insanların amaçları hedefleri nedir ne değildir?

Back
Yukarı