Jay Cutler emekli olmalı mı?

Sizce Jay Cutler emekli olmalı mı?

• Total voters
    144
Emekli olursa baya maddi kayba da uğrar sanırım bunları bırakacağını sanmıyorum, ama bence body dünyasını temsil açısından emekli olmaması gerek zaten. Çünkü Olympia'da ki ender yakışıklı adamlardan biri. Şimdi bu sporu bi Branch warren, Coleman(çok iyi biri) gibi bi adamın tanıtması var bi Gunter, Cutler, Arnold gibilerinin tanıtması var. Yani Dünya'ya tanıtma açısından diyorum yoksa bize ne tipinden falan. Ama 8 kere Olympia Coleman değil de Gunter gibi biri olsa bu spor çok daha geniş kitlelere yayılırdı diye düşünyorum.
maddi durumu çok iyi diye biliyorum para kaybından çok ünlülerde şunu görüyorum bu sadece amerikadaki vgciler için değil müzisyenler oyuncular vs sürekli gündemde olmak isterler ama az ama çok konuşulsunlar isterler popülerlikleri azaldığında yıkılırlar isterlerse milyon dolarları olsun bakma sen magazincileri sevmiyoruz falan demelerine iki gün haberleri yapılmasa üzülürler Jay Cutlerde vg sporunun en iyilerinden ve gündemde kalmak unutulmamak için kesinlikle bırakmaz

Vakti geldi 2013den sonra bırakmalı.

mr olympiaya katılanların %95 inde synthol yok bunu sana rahatlıkla söylerim.
uğraşmak istemedğm için synthol olmadığından emin olduğum kişileri saymıyorum.
ha örnek vereyim aklında bi profil oluşsun Roney rockell ve Hietada Yamagisi.

Geçen aykı MuscleFit. dergisinde bunu yazmışlardı ve resimlerle desteklemişlerdi okuyan varsa baya bir gerileme var Jay cutlerda resimlerde yıllara gore aynı pozlarda farkediliyor bariz.

o yaziyi okumustum ama jay cutler hala olimpiadaki en guclu ve en genis insanlardan biri ve hala yarisabilicek duzeyde oldugunu ve yarismaya katilip son bir galibiyet icin cok calisip kazanabilicegini dusunuyorum . sonucta phil heathe kaybettigi zamanda 2. olmustu cok geriye dusmedi hala kazanabilir.

iyi antremanlar

Şu kesin ki ne kadarda yarışşa artık 1.ci olamıyacak. evet kendisi Olympia tarihine geçti kaybettiği ödülü tekrar geri alarak fakat o artık jay in en tepe noktasıydı artık daha ilerisi ve daha fazlası yok. Ayrıca zamanında 1.ci olmuş bir insana artık yarışırsa ilk 5 de falan anca yer alır. Bu da oldukça küçük düşürücü bir durum. maddi durumu v.s yerindeyken bence 2013 den sonra emekliye ayrılmalı ve artık çoluğuyla çocuğuyla ilgilenmeli ne bileyim bir spor salonu açabilir kendini oyalamak için. Yada Supplement işine girebilir Jay. Ki zaten onlarca parası resmen malikanesi var artık para - şan şöhret peşinde koşmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Yeni olimpialar mr. universler yetiştirmek üzere kendini adayabilir. Çünkü 2013 den sonra yarışmasının hiç bir manası kalmadı artık devir Phil heat'in devri bunu da herkes biliyor. En az 3 yıl daha phil götürür olympiayı çünkü phil kadar sağlam bir rakip yok. Phil'in çekişeceği insanında Kai Greene olacağını düşünüyorum.

bence yarismaya devam etmeli, her sakatlanan spora veda mı ediyor..
victor martinez in cenabetligi herkesi bu yonde dusunmeye alistirdi.

"Jay can come In big, freaky and hard in 2013!"

muscular development'ın haberine göre Jay Cutler 2013'te döneceği sinyallerini verdi.

Jay, zamanında Ronnie Coleman ve Mike Tyson'la birlikte çalışan Chad Nicholls ile anlaştı ve 2013'e de imzasını atmak istediğini söyledi. Chad onu eski çalışma sistemlerine geri döndüreceğini söyledi.

Herşey yolunda giderse önümüzdeki sene onu müsabakalarda görebileceğiz.

http://www.musculardevelopment.com/...ers-with-chad-nicholls-for-2013-comeback.html

artık zor büyük ölçü kaybı var hee şöyle birşey var 2013te kazanamaz belki ama bırakmazsa belki ilerde alır

Back
Yukarı