jan1 Yag yakımı günlügü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jan1

Üye
Merhaba arkadaşlar ;

Yağ yakımı deneyimimi burdan paylaşıcagım . 70 kg dan 82 kg çıktım 2 yıllık spor geçmişim var Malesef üniversite sınavı yüzünden bıraktım 1-2 yıl oldu Ama Elektrik Elektronik mühendisligi bölümü kazandım hayırlısıyla. Yurtta oldugum için diyet ve sporu degişik uygulayacagım.
Diyet: günübirlik kesinlikle ekmek yok yada çok az . akşam 6 dan sonra yemek yok.
Program: Okul salona uzak oldugu için P90X programını indirdim malzemeleri aldım istihrarla 3-4 gündür ilerliyorum.
tahmini tartılmam 1 ay sonra olcak yani yarı dönem p45x olucak . p90x sonrasında insanity programına geçmeyi düşünüyorum
kolay gelsin yeni forumlar...

Umarım istediğin sonuçlara ulaşırsınız.
P90x ' den sonra insanity programını uygulayacağınızı söylemişsiniz genelde bunun tam tersini yapmamız gerekir diye biliyorum .
Önce insanity ile vücudu toparlama, sıkılaştırma, ''yağ yakımı'' gerçekleşir. Sonrasında p90x ile kas inşasına geçilir :)

dogrudur yeni yeni ögrendim ama gene p90x ile devam edicegim insanity yapmamayı düşündüm

daha yeni p90x kenpo programından çıktım inanırmısın 20 30 dk terler akmaya başladı . 60 70 dakika kesintisiz olması tam istedigim kardio tarzı egzersizler mevcut . beslenmeme de dikkat ediyorum bugun 5.ci günüm vucudumun toparladıgını hissediyorum. vucut yapım mezomorf oldugu için çok kolay kilo alıp verebiliyorum :)

merhaba arkadaşlar

13 haziranda okulum bitti ve evime döndüm. Döndügümde ailem çok zayıladıgımı söyledi . Tartıya çıktıgımda 68 kg oldugunu görünçe sok geçirdim emelime ulaştım sevgiler...

Back
Yukarı