Sana katılıyorum ama az çok öğrenmiş geçmişini işte Mr. Olympia-dünya şampiyonu vb. dedi ama tabii yetersiz. Mehmet Bey için tuttu Türkiye'den dedi, e tabii ki Türk ama Türkiyeden değil kaldı ki Türk vatandaşı mıdır?. Yani bunun gibi detay sayılmayacak bilgilerden bile habersizdi.
Ama yaptığımız spor biraz daha tanındı, tanıtımı bir bina olarak düşünürsek bir değil birsürü tuğla eklendi bu şovda o binaya.
Ya ben o şovun bu kısmını izleyip çevirmiştim sonra Hadise mi ne geldi, dedim ki bu kim ya !!? sitir mi ap sitir mi ap !! Ne alacağız bundan, neyse konuyu dağıtmayayım o kızda bizi eurovision da temsil edecek bu sene moralini bozmıyım şimdi onun
Ama Yani şov programlarına insanları eğlendirirken bilgileri onları sıkmadan ustaca serpiştirmek gereklidir. Vatanını milletini seven böyle yapmalı. Gırgır laylom nereye kadar. Sen o adama sorsana gençlere ne öneriyorsun bu sporun işte şusu busu nesi önemlidir vb vb....
Sorduğu tek adamakıllı soru bu çalışma kasına benzemiyor, bak bak.... Sordu soruyu aldı boruyu tabi, 17 senedir yapıyorum dedi Cutler. O kürlere girmekle olmuyor o vücutlar, altında senelerin emeği var. Şaka amaçlı da olsa bu çalışma vücuduna benzemiyor demek insanları bu spordan soğutur. Çalış senin de olsun.
Genişletmek için tıkla...