Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 17 yaşındayım 4 5 ay önce 98 kilodan 75 kiloya düştüm. Şuan fitnessa başlıyalı 3 hafta oldu. Hocam jinokomasti olduğunu söledi sizce ölemi arkadaşlar?
Yok sadece sol göğüsünde biraz daha yağlanma var vg yaparak bu görünümden kurtulursun hacim yaptıgında[DOUBLEPOST=1462105989][/DOUBLEPOST]Yazdıgınıda yeni okudum ayrıca hocan yanlıs konusmus cünkü jinekomasti sarkma sonucu meme uçlarında meydana gelir doğru senin uçlarda bi yağlanma var ama sarkıklık yok
Konu kilitleme sebepleri; - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız
Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.