Jöle Şekerleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2shae

Üye
Son zamanlarda adını çok duyuyorum özellikle post-workout sırasında 30-35 tane jöle şekerlemeyi almanın çalışma sonrasında kas dolaşımındaki besinleri kas dokularına yönlendirecek basit şeker ihtiyacını gayet iyi şekilde sağladığı. Jöleli şekerler çok hızlı dekstroz ihtiva ediyor ve neredeyse anında insulin salgılıyor. Siz ne dersiniz iyi bir alternatif olabilir mi? Şeker krizine girenler için de iyi bir alternatif olabilir.

jellybeans.jpg

Son zamanlarda adını çok duyuyorum özellikle post-workout sırasında 30-35 tane jöle şekerlemeyi almanın çalışma sonrasında kas dolaşımındaki besinleri kas dokularına yönlendirecek basit şeker ihtiyacını gayet iyi şekilde sağladığı. Jöleli şekerler çok hızlı dekstroz ihtiva ediyor ve neredeyse anında insulin salgılıyor. Siz ne dersiniz iyi bir alternatif olabilir mi? Şeker krizine girenler için de iyi bir alternatif olabilir.

jellybeans.jpg

sevgili 2shae bu şekerlemelerden kastın jelibon tarzı yumuşak şekerler ise bunların ana maddesi sığır jelatinidir. jelatin%80-9- civarı protein %10 civarı nem içerir. yani bunların postworkout için uygun olduğunu sanmıyorum. tatlandırmak için dextroz kullanılmış isede çok verimli olacağını sanmıyorum çünkü jelatin bu dextrozun emilimini geciktirecektir. saygılar

Back
Yukarı