izmit kocaeli de olan varsa antrenörlüğe başladım

berkay7743

Özel Üye
nikilife yurtiçi kargı barış şube kocaeli devlet hastanesi izmitte olan arkadaşlar varsa gelsin aile ortamı çok rahat yer uzun zamandır takılıyordum sonunda işe aldılar

yanlış anlamazsanız birkaç şey sormak istiyorum
duvarda herkese aynı program yazılı olan salonlardan mı burası yoksa yardım istediğimizde bizi umursayan yada squat deadlift gibi hareketleri öğretirken postürümüzle tekniğimizle ilgilenip öğreten hocalar var mı?
her gün açık mı istediğimiz saatte girip çıkıp dolap kiraladığımızda ücreti ne kadar?
çarşıda salon arayıp çınarla habeşten başka bulamamıştım da sizin yeriniz çok iyiymiş ciddi olarak gelmeyi düşünüyorum bu konularda biraz daha bilgi verirseniz sevinirim :)

yanlış anlamazsanız birkaç şey sormak istiyorum
duvarda herkese aynı program yazılı olan salonlardan mı burası yoksa yardım istediğimizde bizi umursayan yada squat deadlift gibi hareketleri öğretirken postürümüzle tekniğimizle ilgilenip öğreten hocalar var mı?
her gün açık mı istediğimiz saatte girip çıkıp dolap kiraladığımızda ücreti ne kadar?
çarşıda salon arayıp çınarla habeşten başka bulamamıştım da sizin yeriniz çok iyiymiş ciddi olarak gelmeyi düşünüyorum bu konularda biraz daha bilgi verirseniz sevinirim :)

şimdi işten geldim yoğunluktan yazamadım
benim çalıştığım salonda herkes aile gibidir sonuna kadar yardımcı olurlar bende yardım ederim sonuna kadar
herkese özel program yazıyorum amaca göre hergün açık sauna var yazları bedava dolap ücreti ve duş ücreti yok
ben bu salon kadar rahat ilgi gösteren yer görmedim şahsen
5.5 yıldır çok salon gezdim ben sizi umursarım merak etmeyin gerçi daha amatörüm bu işte ama elimden geldiğince yardımcı olurum ne zaman isterseniz gelin ücret 100 tl 90 tl ye iniyorum pazarlıkla bu aramızda kalsın size orda 100 tl derim biraz indirim dersiniz en fazla 90 tl derim diyet konusunda uzman arkadaş var size beslenme konusunda bedava yardımcı oluyor ben ise antremanda sonuna kadar ilgilenirim takıldığınız yerde yardımcı olurum bi gelin derim:)

Back
Yukarı