Izmirde Salon Ariyorum

KENT HASTANESİNİ biliyor musun bilmiyorum onun hemen 100 metre kadar ilerisindi İXİR adlı bir salon görmüştüm. araba ile geçiyordum ilgimi çekmişti ve biraz yavaşladım bakayım diye arkamdaki hanzo kornaya basıp durunca sinir katsayım yükselmişti ve adamla dalaştık biraz.

abi merak ettim bu yeri fiyatlarını söleyebilrmisn ? bende vücut geliştirmek için bi yer arıyorum da ???

geçen geçerken gördüm kapalıydı egeket girişinde pehlivenoğlu üstündeki mekan nasıl mekan orası geç geçtim ordan kapalıydı girip bi bakacaktım nasıl giden arkadaş varmı aramızda memnunmu fiyatlar nasıl acaba

Yakuza ben arkadasımı oraya yazdırdım kendısı cok memnun bende kayıt esnasında gıdıp bakmıstım yenı acılmıs bır kac aylık bır salon ve guzeldı.. Arkadasımda hocasından memnun..

eywallah sağolasın ben salondan memnunummda kendim küçük çiğlideyim madem muhutimizde var böyle biryer soran oluyor işte vss tavsiye edebilmek için sonuçta onlar ne kadar kazanırsa okadar büyüyecekler vede bize hizmet olarak geri dönecek insanları yönlendirebilriz yani umur sana güveniyorum usait bir zamanda gidip görecem bakalım belki başlarımda oraya değişiklik iyidir bu arada telle görüştü ücreti 50 tl imiş düşünenlere bilgi olsun

bu arada sen nerdesin umur hangi salondasın

biraz eski konu ama bende salonumu değiştiricem,yarın bi tura cıkıyorum bostanlıda,bilgilendiririm gezdiğim salonlarla ilgili.

Eyvallah bılıyorum sonunda kent2de de 2 tane salon acıldı hatta bırısının sahıbı benım ılkokuldan hocam olur gıttım gordum..
Sag ol yınede..

Bostanlı civarı ile ilgili son gelişme nedir?
Nergiz tren istasyonunun hemen orada bir salon var, adını tam hatırlamıyorum ama hardcore bodybuilding yazıyor. Orası hakkında fikri olan var mı?

Nergis tren istasyonunun hemen orada dedıgın eger nergis şok'un karsısındakı salonsa orası eski profesyonellerden mutlu peker hocamızın salonu ben onerırım cok kalıtelı yerdır ve cok kalıtelı kısılerle hocalarla calısırsınız..

Bostanlıda iş bankasının karşısında bir yer açılmış Fitness Merkezi.Ben gittim konuştum geçenlerde;aletler çok sağlamdı ama serbest ağırlık yoktu.Ondan geçmedim oraya ama oradaki arkadaş bana büyük bir balkon gösterdi amacı orayı kapatmak ve serbest ağırlıklar koymakmış,apartmanla ilgili konular olduğunu söyledi.1ay içinde halledicekmiş ama vaktim yoktu,eski salona devam etmek durumundayım.3aylık 180 gibi bir rakam söylemişti bana.
Ben şuanda godecengiz parkını,bostanlı muhtarlığı karşısındaki x-large spor salonuna gidiyorum.Fiyat olarak uygun geliyor.4aylık 160 benim hatrım da olduğu için orada ucuza kapatıyorum toplu ödeyerek.Bazı eksikleri olsada salon beni idare ediyor ama antreman programı ve beslenmemle ilgili şeyleri kendim ayarlıyorum.O konuda sıkıntı çekiyorum.

arkadaşlar burdan zor cevap bulcam gibi geliyor ama şansımı deneyeyim. bizim tayinimiz çıktı ve izmir karşı yakaya taşıncaz turanlar mı ne oralara bir yere ve bana önerebilceğiniz spor salonu varmı acaba?

merhaba arkadaşlar bende izmirdde oturuyorum alsancakta. alsancak veya civarlarında çankaya da dahil olabilir gidilebilecek spor salonları bilen varsa tavsiyelerini öğrenebilir miyim? (fiyat aralığı çok uçuk olmazsa sevinirim) çok teşekkür ederim :)
bu arada ege form wellness center hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık:(

Back
Yukarı