izmir bornovada spor salonu tavsiyesi

merhaba ben bodybuilding'e yeni başlayacağım ancak bornovada o kadar çok spor salonu varki ayrıca hepsi 70den aşağı değil, uygun fiyata kaliteli bir yer bulamadım. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir spor salonu varmı? Özkanlar migros civarında bir yer olursa harika olur.

gym inn'e gidiyorum, bornova stadyuma yakın sayılır, aynalı büfenin bulunduğu sokakta. en uygun fiyata, en kalitelisi burası diyebilirim. haftanın her günü açık. şu anki fiyatını tam bilmiyorum açıkcası ama uygundu ben en son aidatı verirken. aylık vermiyorum bu arada aidatı, topluca verdiğimden dolayı.

https://www.facebook.com/group.php?gid=18526988420

Migros'un arkasında Kipa Ekspres var. Onun yanında Dinamik Spor salonu var. 3 aylık yazılırsan 200 lira. Aletlerini Esjim'den temin ediyor. İzmir'e geldiğim zamanlarda orda çalışıyorum. Eskişehir'de ise Esjim'de :D

dynamic güze bir salon arkadaşlarım işletiyor aletler yeni mekan temiz, uzak kaçmassa ata durağının oralarda (yine ufak bir migros var onun karşı sokağı) arada sokakta sportürk var bende oradayım efe hoca ile çalışıyoruz tavsiye ederim..

Back
Yukarı