izlediginiz yabancı diziler?

Snoopy

Üye
İzlediginiz yabancı diziler var mı ? bağımlısı olduğunuz?

benim izlediklerim ;

SÜPERNATURAL(hastalık derecesinde) , arrow , breaking bad , game of thrones , teen wolf , How I Met Your Mother , The walking dead , Dexter ,

bu aralar akşam geç yattığım için arada sırada vikings leri izliyorum ama düzenli olarak değil. Conan var ya o fena :D

Game Of Thrones ( Bilimkurgu hayranlığım muhteşem dizi) , Arrow (Başarılı gizem ve aksiyon) , Prison Break (Merak uyandıran) , Supernaturel(başladım bıraktım sıkıcı) , Teen Wolf (Gençlik dizisi ilgimi çekti) , Gossip Girls ( Konusunun geçtiği yer ve ortam çok ilgimi çekti) , Vampir Günlükleri (2 sezon izledim sıkıldım çok ütopik) , Spartacus (İlgi çekiciydi bitti)
En bağımlısı olduğun dersen , Game Of Thrones :) Teen Wolf gelir :D ama bi aralar duygusal ruh hali çok üstümdeyken Gossip Girls izliyordum.

süpernatural sıkıcımı :) :) :) 2005 den beri devam edıp tabiri caizse boka batmayan bı dizi ilk 3,4 sezon bıraz tekrarlıyor hep yaratık avlama fln ama aslında sıze yaratıkları tanıtıyor ılerı bolumler ıcın hazırlık gibi sonra ne olaylar ne olaylar cehennemi kapayama calışıyorlar melekler cennetı kapamaya çalışıyor bi melek tanrı oluyo sam ın güçleri fln geliyo yani baya cook karışık olaylar donuyor tabi ama zevkler herkesin farklı :D

Kyle XY yeni başladım :) gizemli/bilimkurgu/genç dizisi öneririm. ama 3. sezondan sonra çekimi bitmiş :(

Bir ara yerli dizi vardı huzur sokağı diye onun bir iki bölümünü izledim. Eskiden sır kapısıyla beşinci boyutu izlerdim onlarda iyice bozdu onuda izlemiyorum artık. Kendimi kitap okumaya verdim .

Genelde aynı diziler yazılmış ben bunlara ek olarak Strike Back izliyorum.Harika bir konusu yok ama aksiyon olarak beni tatmin ediyor

1 Breaking bad 2 fringe (lostun yazari) 3 spartacus 4 almost human yabancı dizi izledikten sonra turk dizileri cok basit geliyor cunku her hafta 90 dk bolum yapmaya calisiyorlar yabancılar mis gibi 40 dk da mesaji veriyorlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 Breaking bad 2 fringe (lostun yazari) 3 spartacus 4 almost human yabancı dizi izledikten sonra turk dizileri cok basit geliyor cunku her hafta 90 dk bolum yapmaya calisiyorlar yabancılar mis gibi 40 dk da mesaji veriyorlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Revolution izlemeni tavsiye ederim. o da jj abrams eseri :))

Game of thrones,The big bang theory, how I met your mother,shameless bunlar düzenli takip ettiklerim, arada da nostalji takılıyorum Friends felan :D

walking dead i kaçırmazdım eskilerden dexter var.. TUDORS zaten tapılası bi diziydi kim düşündüyse süperdi ahhhh ah aklıma geldi şimdi gül gibi ann boleyni nasıl idam ettirdi izlerken içim yandı eridim bittim offff yaa.

Back
Yukarı