iyi günler bakarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi günler diliyorum..

ben bu spora yeni yeni merak sardım..Başlamayı düşünüyorum ilk olarak bana verebileceğiniz tavsiyeler..

2. olarak fazla olmayan bir altyapım var altını çiziyorum fazla değil 17 yaşındayım ve biraz kilo problemim var.

en kısa sürede salona yazılıcam şuan kilo sorunumu hallediyorum.

177 boy
98 kg.

yapmak istediğim vucut bu vucudu supplement kullanmadan doğal yoldan yapabilirmiyim,yapabilirsem tahmini süresi nedir sizce ve bu yapan kişi nasıl program uygulamıştır hangi kas grubuna ağır vermiş vs nasıl çalışmalıyım bu vucuda sahip olmak için?

b5hf8.jpg

b5hjb.jpg

b5hjl.jpg

b5hjn.jpg

b5hjw.jpg

b5hk4.jpg

b5hkk.jpg

1,77 boyunuz var 98 kilosunuz, kollar bi 42 43 var yağ oranınız çok düşük ve 17 yaşındasınız öylemi ? , sazan avi. heralde :)

bu tarz bı vucut ıcın enaz 1.5 2 sene calısman lazım ayrıca beslenmen cok ıyı olması lazım ve suplament kombınesı yapman lazım supplament kombınesıyle yapılabılecek bı vucut

Bir an resımlerde kı vucut sizsiniz sandım :) aht 'nin dediği gibi en az 1 seneyi gözden çıkarman gerekecektir. ve ek besin almayacaksan bu süre dahada uzar..

97 kilo ve 177boy da bu vucut inandırıcı gelmedi :S 85 falan duruyosun haberin olsun hadi ben ergenım cocugum ama diğer yetişkiin üyeleri kandırabilceğini sanmıyorum ...

önce resimlere baktım ve dedimki böyle vucudu olan adam ne danışacak bize?
imkansız değil ama kilon çok diet yap kasda kazanman lazım .
özet oalrak çok çalışman gerek

Bu fotoları koyunca bıde 17 yasındayım dıyınce höst dedim birden ama duzgun okuyunca anladım bu tarz bır vucut ıstıyorsun :D Suplementsiz zor olacak ama hıcbırsey olmaz değil dimi.Allah kolaylık versın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı