• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ISPARTA yunus son halim ve digerleri çok fazla fark var yorum yapmassanız darılacagım

gelişim güzel , zamanla çok daha iyi olacağına eminim bence, göğüslere , omuzlara ve kola daha fazla yükeln , miden iyi duruyo , ama hacim e ihtyiacın var , tebrikler , başarılar

ısparta da sporta spor salonu nerde? ben de ısparta da ogrenciyim.. bu arada vucudun gayet guzel gorunuyo biraz daha gogus olsa daha da ıyı olacak tabii

hacim lazim bencede, gelisim iyi ama hacim olmadan yeterince iyi gozukmuyor bence,

ama yinede iyi calismissin, tebrikler, kolay gele

yunus iyi gelişiyorsun ama hala poz weremiyorsun.:badgrin:
omuz, sırt, trapez iyi zamanla daha iyi olacaktır. nacizane tawsiyem bu derece çıkıştayken yaz için diyet yapacam diye kasma. kolay gelsin.

ilk önce poz vermeyi öğren sen kardeşim..hala aynı şekilde poz veryrsnn...biraz IFBB yarışmalarını izlemeni öneririm...ikinci olarakta galiba kendini yağlamşmsn veya krem mi sürdün bilmyrm artık onun etkisiyle daga ii görünmşsn eskiye nazaran..ama ben sadece kilo artışı gördüm ve birazcık sırtta parçalanma gördm hepsi bu....göğüslerinin ii olmamasının nedeni genetik olsa gerek....

ısparta da sporta spor salonu nerde? ben de ısparta da ogrenciyim.. bu arada vucudun gayet guzel gorunuyo biraz daha gogus olsa daha da ıyı olacak tabii

kardeşim SPORTA spor salonu buyuk ısparta otelinin bodrum katın da benim de selamımı söyle karşılarlar ilgilenir ler genelde ben de boş zamanrım da SPORTA da oluyorum zaten

attack_´isimli üyeden Alıntı
ısparta da sporta spor salonu nerde? ben de ısparta da ogrenciyim.. bu arada vucudun gayet guzel gorunuyo biraz daha gogus olsa daha da ıyı olacak tabii​

kardeşim SPORTA spor salonu buyuk ısparta otelinin bodrum katın da benim de selamımı söyle karşılarlar ilgilenir ler genelde ben de boş zamanrım da SPORTA da oluyorum zaten

hımmm. tamam oraya bakmıstım iki yıl once ben ama hiç bi şey yoktu. ama gecenlerde otel ın camında reklamını gormustum yenilenmiştir herhalde biraz.. belki bi ara gelirim beraber calısırız : )

hımmm. tamam oraya bakmıstım iki yıl once ben ama hiç bi şey yoktu. ama gecenlerde otel ın camında reklamını gormustum yenilenmiştir herhalde biraz.. belki bi ara gelirim beraber calısırız : )

hım iki yıl baya bi olmuş şuan gitsen şaşarsın adamlar paraya acımamışlar baya masraf yapmışlar sper olmuş sdü de bile olmayan makinalar var sporta da kesinlikle görmeni tavsiye ederim benim selamımı söylemeyide unutma :)))

güzel zayıf cevik parçalı sadece trapez eksik onuda yap sende bir Türk yamakasi olursun :)
"Blood"
Demek sadece trapez eksik!
Ve "yunus.bicakli"nın çevikliğini nasıl farkettin onu anlayamadım,resimlere bakaraktan çeviklik konusunda karar yürütmek özel bir yetenek olsa gerekdumbelllls

Arkadaşlar lütfen yorumlarımızı yazarken dikakt edelim, gelişi güzel yorumlar yazmayalım, arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim, belkide bu yorum yüzünden arkadaş trapeze ağırlık verip diğer bölgelere fazla yüklenmeyebilirdi!!!

"yunus.bicakli" arkadaşımızın en baştaki eksiği (hacim)
Öncelikle bulk olup hacim kazanılması gerekli, bu kiloya göre ancak bu kadar yapılabilir,bu resimlere göre yorum yapacak olursam; diğer bölgere göre Göğüs bölgesinin eksikliği bariz bir şekilde meydanda,
en mantıklısı bulk olup hacim alındıktan sonra definasyona geçilmesidir

Back
Yukarı