Irıs Kyle (Ms Olympia)

Emege saygi benimde dusturum,fakat herhangi bir canlinin kendi dogasi ve tabiati disinda bir icraat gercelestirmeye calismasinin takdiri hak ettigini dusunmuyorum...Bu kadin adeta yaradilisa rest cekiyor...Kullandigi envai cesit kimyasal yuzunden erkek olmus bir kadinin takdirlik bir tarafi yok benim icin,heleki buradaki sporcu gecinenlerin,bizim yapamadigimizi yapmis,yok kararlilik,yok disiplin,sende yok onda varvs.vs.. demeleride ayri bir komedi...Karsinizdaki sporu keyif ve ileriki yaslari dusundugunden yapiyordur,bu yaratik ise ekmegini bu isten kazandigi icin bu hallere dusmustur belki...Bu kadar heyecan yapmaya gerek yok bence,calismis gayret etmis yapmis,ama yapilan yanlis bir is bence,bununda takdirlik bir yani yok....Tamamen kendi dusuncelerimdir,yapici olacaksaniz konusalim,polemige gerek yok..

her ne kadar bikini modellerden hoşlansamda jamie eason gibi ama bu bayana saygım sonsuz bir kere helal olsun çok samimi biri elalem ne der diye düşünmemiş %100 kendisi gibi olmuş dünyada böyle samimi inandığı yolda yürüyen insan çok yok kadında genetikte varmış şimdi başarılı bir kariyere imza atmış

Abi bildiğin erkek olmuş yahu bu. Steroidi basıyorlar erkeklik hormonunu alıyorlar ondan sonra kadın yanlış anlamayında ben böylesine kadın diyemem.

Back
Yukarı