Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internette bir program buldum ama aklımda sorular var
şimdi sorulara gelelim ben bu programla kollarıma hacim kazandırabilirmiyim acaba yoksa hiç uğraşmaya değmez mi büyük kuşkuda kaldım 1 ayımı boşa harcamak istemiyorum 2. sorum ise triceps pushdown hareketi bildiğiniz gibi makinede yapılıyor ben bu programı evde uygulayacağım için istasyonum yok o yüzden bu hareket yerine dumbbell triceps press hareketini yapsam sorun olurmu çünkü hemen hemen birbirlerine benzeyen hareketler birde bu programın amacı bütün konsantrasyonu kollara vermek kola odaklanmak ben kol çalıştığım günler karın egzersizlerime devam etsem sorun olurmu
Bu programı bende görmüştüm ama biceps ve triceps gibi ufak kas gruplarına bu kadar çok egzersiz yapmak yanlış unutmaki diğer kas gruplarını çalıştırırken bu kaslardan yardım alırsın ve çalıştırırsın.Sana tavsiyem dengeli şekilde program yap.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:56 ----------
Ayrıca kablo ile yaptığın hareketi dumbellada yapabilirsin önemli olan hareketin nereye etki ettiğidir
bu spora yeni başlamadım ama kollarım vücuduma oranla daha hacimsiz olduğu için uygulayım dedim normal bir programım var zaten ve programım ağır gelmez yani amuda kalkıp 10 tane şınav çekebiliyorsam veya sırtıma 20 kglik çanta alıp 15 tekrar yapabiliyorsam sanırım ağır gelmez
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:01 ----------
vücut ölçülerim
kol : 33
göğüs : 98
omuz : 115
bel : 73
kilo : 60
boy : 175
sizce eski programıma devam mı edeyim yoksa uygulayımmı
bu spora yeni başlamadım ama kollarım vücuduma oranla daha hacimsiz olduğu için uygulayım dedim normal bir programım var zaten ve programım ağır gelmez yani amuda kalkıp 10 tane şınav çekebiliyorsam veya sırtıma 20 kglik çanta alıp 15 tekrar yapabiliyorsam sanırım ağır gelmez
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:01 ----------
vücut ölçülerim
kol : 33
göğüs : 98
omuz : 115
bel : 73
kilo : 60
boy : 175
sizce eski programıma devam mı edeyim yoksa uygulayımmı
Bu daha iyi oldu kollarınız vücudunuza göre hacimsiz geliyorsa size şuan kullandığınız programdaki kol çalışmalarını değiştirin tüm programı değiştirmeye gerek yok kol için eklemeler yapın sadece.
pazartesiye kadar sürem var daha bilgili arkadaşların cevaplamasını bekliyorum kol için daha ne ekleme yapayımki zaten 3 hareket biceps 3 hareket triceps giriyorum antremandan sonra titreme oluyor zaten bayağı yanıyor kaslarım özellikle triceps antremanında ama yinede pazartesiye kadar beklicem kararsızım şuan yarı yarıya
pazartesiye kadar sürem var daha bilgili arkadaşların cevaplamasını bekliyorum kol için daha ne ekleme yapayımki zaten 3 hareket biceps 3 hareket triceps giriyorum antremandan sonra titreme oluyor zaten bayağı yanıyor kaslarım özellikle triceps antremanında ama yinede pazartesiye kadar beklicem kararsızım şuan yarı yarıya
Hocalarada sor ama çokda fazla bişi yapabilirmisin emin değilim 3 hareket yapıyorum diyorsun yanıyor ve titreme oluyor diyorsun ozaman beslenmene özen göster olmuyorsa takviye al.
triceps programım aynı zaten ama bicepste 3 hareket giriyorum beni düşündürende biceps titreme ile beslenmenin ne alakası var anlamadım ve zaten iyi beslendiğimi düşünüyorum
triceps programım aynı zaten ama bicepste 3 hareket giriyorum beni düşündürende biceps titreme ile beslenmenin ne alakası var anlamadım ve zaten iyi beslendiğimi düşünüyorum
kücük kas gruplarına 3 hareket yeterlidir ( yeni baslayanlar haric ) ileri seviye olsan 4 hareket olabilir suan calıstıgın programı yazarsan yardımcı oluruz ama yukardaki programda barbell curl ve dumbell curl var aynı hareket yani farjları biri barbelle yapılması digeride dumbell yapılması eger programında bu ikisi varsa dönüsümlü olarak ekleyebilirsin ama aynı anda ikisine gerek yok