Intermittent Fasting uygulamalı mıyım ? (16 Yaş)

Merhabalar herkese. 16 yaşındayım Şuan içinde bulunduğumuz zamanda evde hiit kardiyo ve vücut ağırlığı ile çalışarak yağ yakmaya çalışıyorum. Fakat düzenim bozuk olduğu için verimli olmuyor. Bu yüzden IF uygulamak istiyorum sizce zararı olur mu ? Açlık harici kalan zamanda yeterli kadar beslenebileceğimi düşünüyorum. Kilom 105 yağ oranım %22-23 aralığında.

Zararı olmaz, faydası da olmaz. Bunlar sadece yöntemlerdir, kişiye getirileri %1-2'den fazla değil. Önemli olan -500 civarı kalorik açık oluştururken, minimum kilonuzun 2x kadar protein tüketmeniz. Diğer şeyler kafaya takmaya değmez.

Zararı olmaz, faydası da olmaz. Bunlar sadece yöntemlerdir, kişiye getirileri %1-2'den fazla değil. Önemli olan -500 civarı kalorik açık oluştururken, minimum kilonuzun 2x kadar protein tüketmeniz. Diğer şeyler kafaya takmaya değmez.
Yaklaşık 2 Aydır kalorileri ve makroları takip ediyorum maksimum 2-3 gün 170 gr'ın üstüne çıktım. Kalan zamanda 80-120 arası tükettim hep. Eksik mi kalmış sizce ? Kilom 105 yağsız ağırlığım 81 kg.

Yaklaşık 2 Aydır kalorileri ve makroları takip ediyorum maksimum 2-3 gün 170 gr'ın üstüne çıktım. Kalan zamanda 80-120 arası tükettim hep. Eksik mi kalmış sizce ? Kilom 105 yağsız ağırlığım 81 kg.

Eğer sporda yeniyseniz ve düzenli antrenman yapıyorsanız minimum 130-160 gram arası protein yetecektir. Kendimde IF uygulayan birisi olarak şu an faydasını görmekteyim. Yukarda arkadaşında belirttiğin gibi bu bir yöntem. Hayat tarzınız nasıl bir diyete uygunsa onu uygulayın. Öenmli ılan süreklilik.

Back
Yukarı