Intermittent fasting ile ilgili sorular

İF beslenme.png

arkadaşlar intermittend fasting yapıcam 20 saat aç kalma ve 4 saat beslenme şeklinde 7 ve 11 arasında beslenme apıcam saat başı şeklinde bu şekil uygunmudur 11 de uyuyup 7 de kalkıyorum ve 8 saat burdan gidiyor 12 saat bekliyorum saat 5 te antrenmana gidip 7 de dönüyorum geldiğimde karb ve proteinli bir öğün yiyorum ve ardından saat başı yemek yiyorum bu şekilde uygunmudur[DOUBLEPOST=1480180698][/DOUBLEPOST]amacım maksimum verim ile yağ yakmak boy 183 kg 82 yağ oranım %13.5-14 arası yağ oranımı 9 lara düşürmek istiyorum

if yapacaksan ve max yağ yakımı istiyorsan o karb ile o iş olmaz :D karbı 200 e düşür hafta başı 10 gram karb kes 30 grama kadar böyle devam et 30 dan sonra kısa bir süre %60 yağ %35 protein %5 sadece yeşil yapraklı sebze tüket. 2 hafta civarı zaten istediğin yağ oranına düşersin kolay gelsin :)

eyvallah[DOUBLEPOST=1480234578][/DOUBLEPOST]ama kardeşim kas kütlesi kaybetmek istemediğimden dolayı karb boyle yuksekte sıkıntı olmaz dimi?

eyvallah[DOUBLEPOST=1480234578][/DOUBLEPOST]ama kardeşim kas kütlesi kaybetmek istemediğimden dolayı karb boyle yuksekte sıkıntı olmaz dimi?
Ben karbı şuan 100 de sabitledim 200 le başlamıştım 5 kilo kaybettim sadece yarım kilo kas kaybettim buna değer 4,5 yağ verdim. Yağ yakıcılarım pazartesi gelecek 100 karb sabitlemeyi düşünüyorum 2000 kalori civarı alıyorum günlük 160 gr protein 2katı ağırlığımın yani gerisi 100 gr max karb gerisi sağlıklı yağlar

beslenme programını atarmısın bi incelemek istiyorumda
Kusura bakma geç cevap verdim foruma girmemiştim.
Düzenli bir beslenmem yok yani her gün farklı besleniyorum fakat beslenme kaynaklarım proteinleri tavuk balık etten lor yumurtadan alıyorum karboyu yulaf bulgur
Oranları günlük keyfime göre hazırlıyorum

Back
Yukarı