Arkadaşlar Merhaba ben yaklaşık 2 haftadır bu diyeti uyguluyor sabah 10 , akşam 6 olacak şekilde ayarlayıp yine akşam 8 gibi de hafif aç karına sporumu tamamlıyorum yani 6 dan sonra kahve ve yatmadan önce lor peyniri gibi yada 1 avuç kayısı kuruyemiş kokteyl yer kısaca akşam öğün almam merak ettiğim acaba dogru mu yapiyorum yanlış mı yapiyorum inanın bilmiyorum . Bir ark tavsiyesi ile çok güzel bir prog hazırladım o da görürse kızacak belki de yine de emin olmak istedim en azından fikir olsun mesela ben yemek yemiyorum ama geç saat kuruyemiş yer peşine 100 gr lor + 1 bardak yarım yağlı süt içer yatarım kaldı ki gün içinde sağlıklı yağ almıyorum .Merak ettiğim uzun uzun anlatmaya çalıştıgım Bu diyette bir adam düşünün verdiği yeme aralıgı 10:00 - 18:00 sonrası (20:00 spor)
yani spordan sonra ben birşey yemiyorum yemek yada öğün olarak yoksa lorumu kuruyemişimi alırım .. bir prb olur mu ..
yani spordan sonra ben birşey yemiyorum yemek yada öğün olarak yoksa lorumu kuruyemişimi alırım .. bir prb olur mu ..