insanity programı...

eğer zaten kilonuz normalse muazzam görünümlü kaslara sahip olacaksınız . kilolu biriyseniz de o yağlar 2 ay içinde toz olup gidecek .

kesinlikle istisnasız bu vereceğim programı uygulayın , 60 gün sonunda hiçbirşey olmadı diyen olursa intihar ederim . o kadar açık ve net söylüyorum .

program zaten birçok kişinin bildiği bir şey . shaun t nin 60 günlük insanity programı .

güzel bir yanı ise programı evde de rahatlıkla yapabiliyor olmanız .

benim yapacağım tek şey size buradan sistemli bir şekilde hangi gün hangi plan ile çalışmanız gerektiği . ayrıca günlük olarak size beslenme ile ilgili çok faydalı bilgiler de vereceğim .

programın içerisinde 14 adet video var ve bu videoları haftanın 6 günü planlı bir şekilde uygulayacaksınız .

normalde paralı bir video setidir fakat sizler için bunu buldum internet üzerinden linkleri vereceğim her gün teker teker . o gün hangi programı uygulayacağımızı da söyleyeceğim . böyle planlı bir şekilde gideceğiz .

burada da programın tanıtım videosunu ve insanların değişimini görebilirsiniz :
INSANITY Workout - Extreme Home Workout DVD - INSANITY Workout Reviews - beachbody.com

1 gün

fit test

http://www.sockshare.com/file/777e47019fc427f9 #

evet beyler ilk gün programımızda sadece bu var . 30 dakikalık bir seans olacak .

2.Gün-3.Gün-4.Gün-5.Gün-6Gün ??

Back
Yukarı