Incline Hammer Curl

Selam Kolay gelsin Yabancı Forumlarda Görüyordum Incline Hammer Curl Normal Hammer Curle Göre Daha Etkili Olduğunu Söylüyordu Fakat Tam olarak ingilizcem yetmiyordu Incline Hammer Curl ile Normalinin Arasındaki fark nedir

Yok ben bir ton sayfa buldum da, senin ingilizcem yetmedi dediğin sayfaları merak ettim, Türkçeye çevirirdim, Türkçem yettiği kadar:)

Birkaç yere baktım ama bana sorarsan sen çoğunu yap. Çünkü ağırlık kaldırırken farklı açılar ve tutuşlar, farklı kas gruplarına daha fazla etki edebiliyor.

Doğru formda yapıyorsan aralarında fark yok gibi birşey. Kimisi incline da daha çok gerilme oluyor demiş ama sonuçta maksimum gerilebileceği yer kolun dümdüz olduğu nokta. İkisinde de bunu sağlayabildiğine göre hangisi daha iyi hissettiriyorsa onu yap.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inline curller de sen sırtını 35 derecelik sehpaya yaslarsın ve curl yaparsın bu yüzden de ağır kgde çalışıpta egnu şişirmezsin yani ağırlığı savuramazsın.bu hareketler biceps başını iyi şişirir.ama eğer sen normal curllerde de ağırlığı savurmuyorsan aralarında hiç fark yoktur.işte fark birinde ağırlığı savurmana izin vermemesidir

Back
Yukarı