imdat yumurta beyazı

Bence sarısı da faydalı, spor yaparak sarısından aldığınım kollestrolü düşürebiliyorsanız bence omlet yapabiirsiniz
tabiki sarısı faydalı bro bu kolestrol sağlıklı olduğu için bizim ihtiyacıımız olan hormonların sentezinde büyük rolü var bi şekilde o kolestrole ihtiyaç oluyor yumurta en kolay çıkışı ve sağlıklısı iyi günler

yumurta beyazı haşlanır, yoğurda azcık su ve sarmısak katılır çırpılır. dilimlenmiş yumurtalar tabağa dizilir. üzerine hazırladığımız sarımsaklı yogurt dökülür. biraz pul biber serpilir.... favorimdir ama çok uğraştırıcı geliyor ondan arada yapabiliyorum

Dostum banada çok zor geliyor hatta beyazını yerken kusacak gibi oluyorum ama direk haşlayıp öyle yemektense omlet yapabilirsin. Tüketmesi daha kolay olacaktır yoksa çok alışkın olmayan biri için işkence gibi geliyor sadece yumurta beyazı yemek.

bişey sorucam tavada yapmayla haşlama arasında arada makro farkı oluyormu ?[DOUBLEPOST=1507791250][/DOUBLEPOST]
Dostum banada çok zor geliyor hatta beyazını yerken kusacak gibi oluyorum ama direk haşlayıp öyle yemektense omlet yapabilirsin. Tüketmesi daha kolay olacaktır yoksa çok alışkın olmayan biri için işkence gibi geliyor sadece yumurta beyazı yemek.
aynen öyle sabah 4 yumurta beyazı yemek 1 saatimi alıyor çin işkencesi gibi kusucakmış gibi oluyorum o yüzden bende bol tereyağıyla tavada yapıyorum efsane oluyor üstüne bide karabiber pul biber kekik off yemede yanında yat favorimdir :D

Haşlanmış yumurta, peynir/lor, kırmızı çarliston biber, hindi füme. Bir kapta güzelce püre kıvamına getir. İstersen zeytinyağı/tereyağ, baharat vs ekle. 10 numara oluyor.
Tavada yapmak yerine çılbır gibi su içinde pişirmek daha iyi olabilir.
Birde sarılardan korkmayın öcü değiller :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben şimdi kalkıp pankek yapıcam 6 yumurta beyazı 1 sarısı 100 gr yulaf 1 muz bide stevia tatlandırıcı kullanıyorum sabah yumurta yiyemeyenler böyle yapıp deneyebilirler ama tatlandırıcız kullanmanızı tavsiye etmem rezalet bir tadı oluyor yiyemiyeceğinizin garantisini verebilirim :D

Back
Yukarı