Yorumunuz için teşekkürlerSelamlar
Ölçüleriniz güzel bence kür yapıcaksanız çok yerde dicekleri gibi 12-10 hafta 500 mg testo enantate yapılabilirAma tavsiyem yazdam sonra yapın su toplatıcaktır boş yere .ötünüz başınız ödem bağlar yazın hoş olmaz
Saygılar
Yorumunuz için teşekkürlerfakat kilom boyuma göre düşük oldugu ıcın ve kılo aldırıcı falan herseyı denedım ama yararı olmadı yanı ıstedıgım sonucu alamadım onda cok az fark yaptı yanı bende bununla cozum arıyorum yan etkılerının farkındayım ve herseyı goze alıyorum sızce bu kur ıdealmıdır
Testo yu haftalık 500 mg., deca yı 400 mg. ve dianabolü de günlük 40-50 mg. olmak üzere 10 hafta
Selam
Deca ilk kür için önerilmiyor testoyu çok baskılıyor korunması falan ilk kür için sıkıntı onun yerine bana göre çok daha avantajı olan boldenone alabilirsin harika acıktırıyor amacına hizmet eder
77 kgsin ve kilo aldirici dahil her seyi denedim kilo alamiyorum diyorsan beslenmende ciddi sikintilar var. Oncelikle dietine hakim olmalisin, bu sorunu cozmeden kure girismemelisin. Cok daha iyi bir kur gecirmek adina tabii.
doktor ne programı verdi sana?
bu beslenme ile küre müre girilmez zaten bilgin de çok az.
sürekli kür içerikli başlıkl açıyorsun.
bu iş bu kadar basit değil kür olayının ciddiyetini anlayamamışsın. yan etkilerinden de haberin yoktur yeteri kadar. kalkı bi bu kadar az bilgi ile pct de güme gidecek.
doktor ne doktoru ne programı verdi diyetisyen falan mı?
sadece tek başlığın kalsın diğerlerini kapattır. konu kirliliği oluyor bu şekilde..
forumu bir zahmet incelersen kimsenin bir kür için 3 ayrı başlık açmadığını görürsün.. tek başlık açarsın, tüm sorularını cevaplarını oradan alırsın. sanıyorum moderatörler farketmediği için üç konun birden açık kalmış.
ayrıca üslubuna da dikkat edersen iyi olur.
forumun iyice icine ettin
Yok yok sen sakın testoya filan bulaşma, testosuz halinle bu kadar agresifsen testo takviyesi ile psikopata bağlarsın.![]()