Ilk kür için yardım edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

atakaj

Üye
1 yıldır body ile ugrasmaktayım ve ilk kürümü yapmak istiyorum yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yaş 22 yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar thums:

eminmisin son kararınmı gibi soruları duyacaksın
cevapların kesinolmalı(senin aklında)
oksa bulaşma derim
ben zaten yarışmacı olmayacaklara asla bulaşmamalarını öğütlerim ama karar kişinindir
sonuçta vucut senin
ölçülerinide merak ettim
ayrıca bu konuda çok bilgili arkadaşlar var mutlaka sana yardım edeceklerdir

öncelikle teşekkürler yorumunuz için :) kararım kesin kilo ve kas kazanmak istiyorum düzenli olarak amino asit,protein tozu,gainerde kullanıyorum fakat boyuma göre kilom az ölçülerim boy 1.85 kilom : 77 - biceps : 37 - omuz 119 - bel 77 - göğüs 108

Selamlar

Ölçüleriniz güzel bence kür yapıcaksanız çok yerde dicekleri gibi 12-10 hafta 500 mg testo enantate yapılabilir :) Ama tavsiyem yazdam sonra yapın su toplatıcaktır boş yere .ötünüz başınız ödem bağlar yazın hoş olmaz

Saygılar

Selamlar

Ölçüleriniz güzel bence kür yapıcaksanız çok yerde dicekleri gibi 12-10 hafta 500 mg testo enantate yapılabilir :) Ama tavsiyem yazdam sonra yapın su toplatıcaktır boş yere .ötünüz başınız ödem bağlar yazın hoş olmaz

Saygılar
Yorumunuz için teşekkürler :) fakat kilom boyuma göre düşük oldugu ıcın ve kılo aldırıcı falan herseyı denedım ama yararı olmadı yanı ıstedıgım sonucu alamadım onda cok az fark yaptı yanı bende bununla cozum arıyorum yan etkılerının farkındayım ve herseyı goze alıyorum sızce bu kur ıdealmıdır
Testo yu haftalık 500 mg., deca yı 400 mg. ve dianabolü de günlük 40-50 mg. olmak üzere 10 hafta

Yorumunuz için teşekkürler :) fakat kilom boyuma göre düşük oldugu ıcın ve kılo aldırıcı falan herseyı denedım ama yararı olmadı yanı ıstedıgım sonucu alamadım onda cok az fark yaptı yanı bende bununla cozum arıyorum yan etkılerının farkındayım ve herseyı goze alıyorum sızce bu kur ıdealmıdır
Testo yu haftalık 500 mg., deca yı 400 mg. ve dianabolü de günlük 40-50 mg. olmak üzere 10 hafta

Selam

Deca ilk kür için önerilmiyor testoyu çok baskılıyor korunması falan ilk kür için sıkıntı onun yerine bana göre çok daha avantajı olan boldenone alabilirsin harika acıktırıyor amacına hizmet eder

ilk kurun be kardeşim 500 testestron anentad 12 hafta seni çıldırtır

77 kgsin ve kilo aldirici dahil her seyi denedim kilo alamiyorum diyorsan beslenmende ciddi sikintilar var. Oncelikle dietine hakim olmalisin, bu sorunu cozmeden kure girismemelisin. Cok daha iyi bir kur gecirmek adina tabii.

evet işte oldugum için düzenli beslenemiyordum sadece sabah ve aksam alabılıyordum besınlerı oglen sadece tost veya pogaca falan yiyodum simdi doktorumun verdiği programı yapıyorum ve kürede giricem yakında

doktor ne programı verdi sana?

bu beslenme ile küre müre girilmez zaten bilgin de çok az.

sürekli kür içerikli başlıkl açıyorsun.

bu iş bu kadar basit değil kür olayının ciddiyetini anlayamamışsın. yan etkilerinden de haberin yoktur yeteri kadar. kalkı bi bu kadar az bilgi ile pct de güme gidecek.

doktor ne doktoru ne programı verdi diyetisyen falan mı?

doktor ne programı verdi sana?

bu beslenme ile küre müre girilmez zaten bilgin de çok az.

sürekli kür içerikli başlıkl açıyorsun.

bu iş bu kadar basit değil kür olayının ciddiyetini anlayamamışsın. yan etkilerinden de haberin yoktur yeteri kadar. kalkı bi bu kadar az bilgi ile pct de güme gidecek.

doktor ne doktoru ne programı verdi diyetisyen falan mı?

evet diyetisten karbonhidrat,protein agırlıklı program verdi onu duzenlı yapıyorum 1 haftadır fakat sıze sormuyorum gırılıp gırılmıycegını baslıgı dogru duzgun okuyun içeriğide yani siz istediğinizi söyleyin ben küre giricem zaten o yüzden yormayın kendınızı sadece yanlıs bır kur olmasın dıye kur tavsıyelerını ıstıyorum bu kadar basıt yok gırılmez deyıp kendınızı kasmayın bu arada yan etkılerınden haberım var arastırma yaptım ve beslenmem suan ıyı durumda iyi forumlar. :lol:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:45 ----------

sadece tek başlığın kalsın diğerlerini kapattır. konu kirliliği oluyor bu şekilde..

3 tane var hem zaten ıcerıgı okursanız farklı oldugunu anlarsınız bunda kür onerılerını alıyorum dıgerınde kur sectım onun hakkında dusuncelerı alıyorum dıgerıde dianabol ile ilgili yanı hem size sormam gerekmıyor yada danısmam bu konuda yanlıs bırsey yapsam zaten admın ılgılenırdı ıyı forumlar.

bhrmcr nin eksikliği bence günlerdir dayanıyor kitlenmeden bu tarz bikaç konu :)

hem milleti azarlıyosun gider yapıyosun hemde sorularına cevap almak için 3 konu birden açıyosun....

forumu bir zahmet incelersen kimsenin bir kür için 3 ayrı başlık açmadığını görürsün.. tek başlık açarsın, tüm sorularını cevaplarını oradan alırsın. sanıyorum moderatörler farketmediği için üç konun birden açık kalmış.

ayrıca üslubuna da dikkat edersen iyi olur.

forumu bir zahmet incelersen kimsenin bir kür için 3 ayrı başlık açmadığını görürsün.. tek başlık açarsın, tüm sorularını cevaplarını oradan alırsın. sanıyorum moderatörler farketmediği için üç konun birden açık kalmış.

ayrıca üslubuna da dikkat edersen iyi olur.

sen bozmadıgın surece ben bozmam varsa bı sıkayetın bıldırırsın konu kapanır uzatmaya gerek yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:41 ----------

forumun iyice icine ettin

3 konu bu kadar zoruna gıttıyse dıyebılecegım bırsey yok a32 heralde dısardakı sorunlarından oturu buraya gelıp boburlenıp rahatlıyorsun a32

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ----------

Yok yok sen sakın testoya filan bulaşma, testosuz halinle bu kadar agresifsen testo takviyesi ile psikopata bağlarsın. :)

kendılerı gerılmısler benıde gerıyorlar 3 konu actık dıye denmeyen kalmadı arkadas gormemezlıkten gelemıyorlar sankı batıyor herkes ısıne baksın yav ınsanız sonucta gerılmeye gerek yok 3 konu acmakta haksızım tamam ama dogru durust bır uslupla deseler sorun kalmayacak sakın bırıyım benı bıle cıleden cıkarttılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı