ilginç resimleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
FleXoR dedi:
Size bir ilginç resim daha ufaklığın gameboyunda gizli gizli oynarken yakalanmışım :D

nintendo.jpg

hocam supersin ne diyim :)
O sirt kanat o genislik ne oyle.. :) :) :)

bu atlayştan sonra düşüp kolumu ve kaburgamı krdm yani resm ilginç deil ama devamında gelişen olaylar ilginç :o :D

Marthel atla birliktemi düştünüz atın durumu nasıl :shock:

teşekkür ediyorm herkese ama bu olay yaklaşk bi buçuk sene önce oldu yani şmdi turp gibiymm :D
atın ön ayakları arkadaki sırığa çarpmıştı bu yüzden düşüşte dengesini sağlayamadı ve yuvarlandk üstüme düştüğü için bnde kırıklar oluştu ona o zmnda bişey olmamıştı hatta bn ayağa kalktm vücud sıcak oldgu için fazla acımadı atda yanıma geldi(adı marthel) ve bileğimin bi karış üstünü yalamaya başladı sonra hastaneye gidince öğrendim ki o yaladıı yer kırılmş çok şaşrmştm nası anladı oranın kırıldgnı???

okaysarac dedi:
Bende off-Road şampiyonu abimiz cemil ıslıkçı ile bu pazar çekildiğimiz şile yarışından bir enstantane gömim foruma :D

http://img480.imageshack.us/my.php?image=cemilslkbn8.jpg

Resmi nasıl upload edeceğimi çözemedim bakalım olacak mı :roll:

imageshack kullanıyorsan sitede altta bulunan Hotlink for forums (1) deki linki kopyalayıp direk foruma yapıştıracaksın..

Sağolasın diez ;)

Bu da amsterdamda uçağı kaçırdığım için 22 saat beklemek zorunda olduğum andan bir enstantane..Meğer heykelmiş ama ben üstünde 2-3 saat fix kestirdim..(Bi de bunlar bana niye bakıyolar bön bön diye düşünmüştüm) :D

Bu da benim kedim. Boynunu severken elimin pozuyla bu bakışlar birleşince ortaya sinsi sinsi düşünen elini yüzüne koymuş insan kedi karışımı bir canlıya benzemiş. :lol:

emrah dedi:
bu da benm hamster ımdı bır zamanlar ama oldu ne yazıkkı cameraya nasıl bakıyo yıcek gıbı altındada oyuncak fare var ozaman ıs basındaydı galıba rahatsız edılmekten hoslanmadı :lol: :lol:
image12xk6.jpg

Ahahahah surata bak abi süper!! :D

ibrahimmmm dedi:

Bu da benim kedim. Boynunu severken elimin pozuyla bu bakışlar birleşince ortaya sinsi sinsi düşünen elini yüzüne koymuş insan kedi karışımı bir canlıya benzemiş. :lol:
ibrahim kedinin bakış süpermiş cidden :lol: Kenan Işık'ın kim 500 milyar ister'de eminmisiniz?son kararınızmı? derkenki bakışına benzemiş :lol:

Back
Yukarı