ilginç resimleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FleXoR

Özel Üye
Antremandan çıkmışım öyle açımki hayal görüyorum galiba güvercinin ne işi var

KU2.jpg

hayal meyal yemeğe devam :)

KU2-1.jpg

hocam gerçekten süper resimler olmuş,hele ilk resimde güvercine bakışınız süper,cidden hayalmi görüyorum gibisinden bi ifade olmuş :lol: bu arada o masadaki sigara ne flexor hocam, sizin gibi bi sporcuya hiç yakışmıyo :)

spidey dedi:
hocam gerçekten süper resimler olmuş,hele ilk resimde güvercine bakışınız süper,cidden hayalmi görüyorum gibisinden bi ifade olmuş :lol: bu arada o masadaki sigara ne flexor hocam, sizin gibi bi sporcuya hiç yakışmıyo :)
evet gerçekten hayal gördüğümü sandım o kadar acıkmışlar o gün gittim 10 kilo buğday aldım ve her gün bir bardak pencere önüne buğday atıyorum

sigara kayımpederin 30 yaşındayım içki ve sigara nedir bilmem

adam bir resim koydu burnundan getirdiniz,mete gecen gun bulustugumuz da ne icmistin salatanin yaninda? :evil: :badgrin:

Öncelikle bende ilk olarak Cola bardağına dikkat ettiğimi itiraf edeyim, Flexor'un sigara içtiğine ihtimal bile vermedim ama Cola gözüme takıldı.
Ben çok çok ender içerim, onuda ayıla bayıla içmem, ağır bir yemek sonrası görünürde maden suyu yoksa istemeyerek içerim.
Bence insanlığa zararlı maddelerden birisi kola, eğer bardaktaki kola değilse tahminim ice tea'den yana :D

Karasan dedi:
Öncelikle bende ilk olarak Cola bardağına dikkat ettiğimi itiraf edeyim, Flexor'un sigara içtiğine ihtimal bile vermedim ama Cola gözüme takıldı.
Ben çok çok ender içerim, onuda ayıla bayıla içmem, ağır bir yemek sonrası görünürde maden suyu yoksa istemeyerek içerim.
Bence insanlığa zararlı maddelerden birisi kola, eğer bardaktaki kola değilse tahminim ice tea'den yana :D
evet buzlu çay bravo karasan normalde pilav ve eti kuru kuruya götüremem o gün dolapta tek lipton ice tea vardı mecburen içtim fakat tadı beş para etmezmiş kolayı tercih ederdim doğrusu o dönem bu kola bardakları meşhurdu hatırlarsanız dünya kupası adına eğik bardak merakı vardı sağolsun colada çalışan bir öğrencim 6 tane hediye etmişti yemek yerken tercihim komposto ayran yada yoğurt

Kuzenim plastik çiçeği gerçek sanıp kokluyor..

adfa13.jpg

Annemin soğumaya bıraktığı pudinglere dalmış

Sonuç= batmış bir mutfak ve elbiseler

jgcujuy14.jpg

2.5 sene önceden içime doğmuşta, Flexor böyle bir başlık açarsa koyacak resmim olsun diye çektirmişim sanki :D
Askerdeyken, asteğmen arkadaşlarla kaldığımız misafirhanenin bahçesinde bir sürü güzel çicek vardı, aklıma kaset kapaklarında komik pozları bulunan türkücülerin pozları gelmişti :D
Matrak olsun diye elma yanaklı türkücü pozu vermiştim :p

Karasan;askerde baya bi süzülmüş gördüm seni,kaç kg idin o resimlerde,resim kopardı zaten çok güzel :D Blitz in fotoda baya gerçekçi :D

Back
Yukarı