iki ayda 5cm kollarda büyüme var

Soğukkenmi ölçüyorsun sıcakkenmi oda çok etkiler..

Helal Olsun Ne Diyeyim Ben 9 Aydır Gidiyorum İlk Başladıgımda Kollarım 38'di Şimdi 39 Bir Türlü Gelişmiyor Ölçümleri Soğukken Yaptım ... Mike Mattarazonun Programını Devreye Koydum Bakacam Büyüme Olacakmı Ama Bir Şey Farkettim Kolllarım Sanki Define Oldu Yağlar Gitti ..

Son düzenleme:
valla kardeşim benim 2ayda bir cakmagın yarısından biraz daha büyüdü yasım 14 ama isim olmadıgı icin günde 1-2 saat calısdım :)

valla kardeşim benim 2ayda bir cakmagın yarısından biraz daha büyüdü yasım 14 ama isim olmadıgı icin günde 1-2 saat calısdım :)

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

bende esas bütün geliimi ilk 2 ayda hissettim ondan sonra gelişim durdu
ama şöylede bir olay var ilk başladığımda çok çok hevesliydim beslenmemi çok iyi yapıyordum o esnada kg aldım ve kollar 4 cm falan büyüdü ama sonraki 2 ay ne heves kaldı ne beslenme son 2 ayımdada olduğum yerde saydım 3 ay daha devam edicem bakalım sonuç ne olacak
bu arada bir problem olmaz 2 ayda 5 cm kollarının büyümesi gayet doğal bence ama bundan sonra o kadar hızlı büyüme bekleme bundan sonra yavaş yavaş büyüyecekler

Back
Yukarı