IDS BETANOX kullanan varmı?

Daha önce betanox kullandım ilk kutuda iyi etki etmişti sonraları 2. kutuda etki etmedi ve birde batmalar karıncalanmar oldu tüm vücudumda sizce nasıl bir ürün kullanan varsa söylesin etkisi hissedilirmi damar belirginleştime pisikolojik güç performans veriyomu sizlerinde fikirlerini alayım.

Kullandim diyorsunuz ve nasil bir ürün diye soruyorsunuz ?

Ürün nitrik oksit ürünü- pek ilgi görmeyen bir üründür. BSN no-xplode, Gaspari Superpump, Super Charge gibi ürünlerin cok gerisinde, Gaspari Nutrition varken bu urunu kullanmazdim ben.

ey insanlar ya bu nasıl bir ürün tanıtımıdır böyle saçma sey olmaz birbirnizle sacma sapan kavga edecegınıze su urunun resmlerını koyun içeriğini yazın bizde yorumlayalım urunun etkısı mukemmel sahsen sızınde dusuncelerınız onemlı kullananlar üşenmesin anlatsın.Altin top yanlıs bılıyorsun bu urun avrupada cok tutulur pahalı oldugu için herkes alamaz ben kullandım etkısı noxplodedan flan ısık yılı otesınde denemedıysen mılletın aklını celme sacma sapan konusma

Kullandim diyorsunuz ve nasil bir ürün diye soruyorsunuz ?

Ürün nitrik oksit ürünü- pek ilgi görmeyen bir üründür. BSN no-xplode, Gaspari Superpump, Super Charge gibi ürünlerin cok gerisinde, Gaspari Nutrition varken bu urunu kullanmazdim ben.

çok üzücü bir durumki, yorumlarınızla insanları yanıltıyorsunuz !

baya zaman gecti ama yıne yazıyorum kullanmayanlar nox alıcaksın hıc dusunmeyın bunu alın memnun kalmazsanız despoya mı ne kıme soyluyosanız soyleyın atsın benı forumdan

baya zaman gecti ama yıne yazıyorum kullanmayanlar nox alıcaksın hıc dusunmeyın bunu alın memnun kalmazsanız despoya mı ne kıme soyluyosanız soyleyın atsın benı forumdan

etki kişiden kişiye değişir. şu an piyasanın en iyi nox ürünü olan jack3d bende sadece kaşıntı yaptı mesela.o yüzden bu kadar kesin konuşmaya gerek yok.

slm

merhaba ben betanox kulandım cok memnun kaldım yüksek performans saglıyor ve bende cok iyi damar genişlemesi sagladı kullandıgımda 78kg dum damarlarım belirgin degildi kullandıktan sonra cok iyi gelilşme sagladı ürünü tavsiye ederim. ama şunda ürün piyasada yok.
bench_O

Back
Yukarı