işte vücut (bence):D sean cassidy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QYPCHAQ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Katıldığı yarışmada Rachel Hunter göğüslerine çok büyük demişti ki bence de öyle.

Şahsen göğüsün gövdeden çizgilerle ayrılması bana yeterli geliyor.

Alt göğüsün bariz bombeli bir şekilde fazlaca çıkması kıyafetlerde sizi göbekli gösteriyor.

Kıyafetsizken de çok hoş bir görüntü değil bence.

yurt dışı:)

Normal biri için değil 1.5 sene 3-4 sene bile belki bu kadar hafife almayın bu işi.
steroid işini de abartmayın yok yuvarlak oluymuş ne alaka adam yağlı demek o. öle olsaydı Türkiye gibi steroid cenneti olan Yunanistan,Tayland,İran,Mısır,Meksika ... ülkeleden dolu şampiyon çıkardı.
Bu işi genetik Allah vergisi hemen steroid deyipte kendinizi avutmayın.

olabilir belki steroid ama inanınki çok sağlıklı görünüyor adam.. bide şu var insanlar bizim gibi yurt dışında 18 19 da başlamıyor bu işe adamların ilk okuldan itibaren ciddi bir spor kültürü var dolayısıyla alt yapıları sağlam ciddi bir 1 yıllık çalışmaylada şekle ve istedikleri görüntüye sahip oluyorlar... artı fast food haric beslenmeleri turk mutfağına göre daha yağsız abartısız... ve doğal biz millet olarak yemek kültürü var gırtlak kulturu var... beslenme kültürü yok...

o adamdan daha karizmatik daha kaslı tanığım kişiler var o yüzden bu kadar ön yargılı olmamak gerekir. bir insan kendini küçümsememeli demeli ki ben 4 yılda bendan daha iyi olacağım. ısrarla çalışmaya yemeye devam etmeli... zaten doğru çalışıp doğru beslenmek esas değil mi? gerisini zamana bırakaacksın...

cogu insan fitness modellerinin doping almadigini zannediyor fakat %95 i doping kullaniyor kullandiklarinida inkar etmiyorlar.

Mükemmel bir vücut. En az 4 yıl uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum böyle bir vücut için.

vucudun calısmaya dinlenmeye kardiyoya beslenmeye verdigi tepkiler cok önemli nesiller süren genetigin önemi cok büyük ve cok şanlı bu eleman bence :D

Katıldığı yarışmada Rachel Hunter göğüslerine çok büyük demişti ki bence de öyle. Şahsen göğüsün gövdeden çizgilerle ayrılması bana yeterli geliyor. Alt göğüsün bariz bombeli bir şekilde fazlaca çıkması kıyafetlerde sizi göbekli gösteriyor. Kıyafetsizken de çok hoş bir görüntü değil bence.
çok güzel yorum +1 // ayrıca bu vücut çok zor bir vücut değil, genetiğe gerek yok bu vücut için. ama sizde biliyorsunuz ki tavukla, pilavla olucak vücut değil bu :) her şeyde genetik değil arkadaşlar , genetik sınırdan kasıt genelde "durma noktası, steroidlere rağmen ilerleyememe noktasına denir." hani türkiyeden neden bir jay cutler çıkmıyor un cevabı budur.

Güzel vücut adamda tipte var googleda görsellerde bir kaç resmine daha baktım adamda bacak yok komik gözüküyor sadece üst kısmı çalışmış

Back
Yukarı