Izmirli Bir Kiz Gibi Davranmak veya Izmirli Bir Kiz Edinmek >Isteyenler Için Kullanma Klavuzu. > > >1-Izmirli bir kiz; kimseye baglanmaz, çok gerekiyorsa baglar. >2-Izmirli bir kiz; asla normal kola içmez. Diet kolanin yaninda, en >kalorilisinden pasta yer. (Vicdan azabi duymaz) >3-Izmirli bir kizin; boyuyla kilosu arasindaki fark asla 20'nin altinda >olmaz. >4-Izmirli bir kiz; zekasini kanitlamaya çalismaz. Dünya alemin bildigi >birseyin kaniti olmaz tabii ki! >5-Izmirli bir kiz; hastaliktan ölse bile kuafordeki randevusuna geç kalmaz. >6-Izmirli bir kiz; erkekleri siniflara ayirmaz. Sadece en iyileri bilir, >tanir, çikar. Cani isterse evlenir. >7-Izmirli bir kiz; çapkinlik yapmaz. Daimi capkindir. >8-Izmirli bir kiz; çapkinligi da gizli yapmaz. Göstere göstere yapar. >(Digerlerinin gösterecekleri bir yetenekleri olmadigi icin, izmirliler'in >dedikodusunu yaparlar.) >9-Izmirli bir kiz; bastan çikmaz, çikarir. >10-Izmirli bir kiz; kumruyu bir cins kus sananlara, her kusun etinin >yenmeyecegini çok güzel ögretir. >11-Izmirli bir kiz diger bir Izmirli kizi tirnaklarindan tanir. (çünkü o >ara, kizin yanindaki yakisikliyi kesiyordur!) >12-Izmirli bir kiz; diger bir Izmirli kizin dogal muttefiki sayilacagindan, >sevgilisini ayarlamasinda bir sorun yoktur. >13-Izmirli bir kiz; kimin olursa olsun, asla kocalara el atmaz. Istisnalar >kaideyi bozmaz! >14-Izmirli bir kiz; kaprisin Allahini yapar. Yakisir da haspaya! >15-Izmirli bir kiz; herseyde oldugu gibi, is yasaminda da coook >basarilidir. >Basarsiz birsey varsa, calistigi sirkettir. >16-Izmirli bir kizi; tavlamak cok kolaydir. Son model bir Ferrari, yoksa >bir >sureligine Porsche de olabilir bu is icin yeter. >17-Izmirli bir kizin; acimasi vardir. Ferrari'si olmayan bir erkegi bir >sureligine teselli eder. Ama Ferrari'si olanla evlenir. >18-Izmirli bir kizi; tanimlayacak bir cumle yoktur. Cunku mukemmelin tanimi >yoktur! >19-Izmirli bir kiz; toplum icinde aglamaz olsa olsa gozune kirpik >kacmistir. >20-Izmirli bir kiz; kendisi hakkinda yapilan olumsuz elestirileri dinler. >Bu >arada hep 18. maddenin ne kadar dogru oldugunu dusunur durur! >21-Izmirli bir kiz; kizdigi zaman, ortalikta olmamaniz tavsiye edilir. >22-Izmirli bir kiz; uyusturucu kullanmaz. Uyarici olarak kendi ustun ve >ozgun yeteneklerini kullanir. >23-Izmirli bir kiz; cani isterse herseye bir kulp takabilir. >24-Izmirli bir kiz; en populer mekanlarda babasinin yeriymis gibi rahat >davranir. Kasmaz! >25-Izmirli bir kiz; en salas mekanlarda da babasinin yeriymis gibi rahat >davranir. Kasmaz! >26-Izmirli bir kiz; her yola gelir. Yeter ki cani ceksin. >27-Izmirli bir kiz; vazgecmez! >28-Izmirli bir kiz; kafeinsiz kahve icer. >29-Izmirli bir kiz; icince sapitmaz. Sapitmasi icin icmesine gerekyoktur. >30-Izmirli bir kiz; annesine tapar. Kardesleri icin olur. Babasina toz >kondurmaz. >31-Izmirli bir kiz; otobuse ve minibuse binmez. Toplu tasima >araclarina,halkindan uzakta kalmamak icin biner. >32-Izmirli bir kiz; butun gece alemini ve piyasayi tanir tanimasina da; >sorsaniz, tanimamazliktan gelir! >32-Izmirli bir kiz; kuaforunun soyledigi herseye inanip, sacini abuk sabuk >kestirip boyatmaz. Paralari Leyla'ya basmaz. >33-Izmirli bir kizin; mali kiymetlidir. (Mal derken ne demek istedigimi >biliyorsunuz degil mi?) >34-Izmirli bir kiz; comerttir. Kullanma tarihi gecmis ve defolu erkekleri >halkina bahseder. >35-Izmirli bir kiz; bir cakar, bi de duvardan yersiniz. Fazla geyik >muhabbetine, abukluklara gelmez. Ona gore!
PANZEHİR üstad olmaz olamaz ben memleket ayırmam orasıda benim vatanım bunu gerçi sizler yani gurbette olanlar anlar diye düşünüyorum bana arkadaşım göndermiş o izmirli valla kasıt yol :roll: valla yarısını okudum dur foruma kopy edeyim dedim istemeden hata ettikse affola
Yok estagfirullah. Sadece espiri niteliginde söyledim. Kasti bir fikrin olmadigini bende düsünüyorum.