Estetik bir vücut, iyi emek verildiği belli... Eksisi ise karın ve bel bölgesindeki kasların simetrik olmaması... Genetik şanssızlığına karşın yine de çok iyi...
evet güzel vücut ama özellikte vg konusunda bilgi ve tecrübesi zayıf olanlar 1-2 sene çalışsam , beslenmemde normal olsa böyle olabilirim diye düşünebiliyorlar.. ama işin içine girince ve 1 sene sonra sonuca bakınca durumun hiçte öyle olmadığını vücut geliştirmenin , kas yapmanın aslında zor olduğunu hayal kırıklığı içinde fark ediyorlar.. çok iyi bir beslenme ve ağır antremanlarla , sağlam bir genetik ile en erken 3 sene.. o da 100kişide belki 10.unda..
estetik fenomen'nin dediği gibi iyi bir vücut sadce baklavalarda bi simetri sorunu var biraz, yalnız resmin gittiği yer pek iç açıcı değil,pantolon aşağıya doğru gidiyor
bende klasiği bozmiyim, Tam istediğim vücut tam pilaj (pilav gibi) vücudu, çok şişmek istemiyorum zaten. ööle arnıld gibi olmak istemiyorum. 750 gr brad pitt (ama fight kulüpteki hali) yarım kilo da van dam olsun.
Ben genelde gerek gittiğim salonlarda olsun,gerek forumlarda, gerek bu sporu yapanlarda.. vücut geliştirmeye başlayan herkesin ilk dediği şey "ben çok fazla bişey istemiyorum biraz kol biraz göğüs olsun yeter,fit olayım yeter..vs" ama aradan 5-6 ay geçtikten sonra bakıyorumki hiç kimse bu dedikleriyle yetinmiyor.Herzaman daha fazlasını istiyor.Kimsenin "ben istediğim vücuda ulaştım" dediğine şahit olmadım.Bu benim içinde geçerli giderek hedefim büyüyor.
Bence çok iyi eğer gerçektende fotodaki gibi ise bence harika. Ufak simetri bozuklukları olabilir ama göze çok çarpmıyor. Bence iyi
arkadaşlar bu tarz fotoları bulabileceğimiz bildiğiniz siteler varmı ? konuya yazmak yasaksa pm atarakta söyleseniz olur böyle vücutları görmek insanı motive ediyor