Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese merhabalar:
iş yoğunluğundan dolayı haftada üç gün olan egsersiz programımı tamamlayamıyorum.haftada bir gün bütün kas guruplarını çalışabileceğim çalışma yapabilirmiyim
arkadaslar ilginiz ve cevaplarınız için tesekkurler...ben normalde uc gun egsersız bır gun kardıyo yapıyorum.ancak bazı haftalar ancak bır gun gıdebılıyorum salona. ıste o haftayı bos gecmemek ıcın ne yapabılırım..
herkese merhabalar:
iş yoğunluğundan dolayı haftada üç gün olan egsersiz programımı tamamlayamıyorum.haftada bir gün bütün kas guruplarını çalışabileceğim çalışma yapabilirmiyim
süper bir fikir olduğunu söyleyemem, ama askerdeyken ben haftada 1 kere çalışabildim. Fena değildi. Ama benim önceden de altyapım vardı, çok fazla compound hareket ve yüksek ağırlıklarla çalışıyordum.
Haftada 1 gun compound hareketler ile fullbody agir bir calisma, diger iki gun icin de evde vucut agirligi ve direnc bantlari ile tum vucut egzersizler yapilabilir. Farkli teknikler deneyebilirsin.
compound; bileşik manasında yani, hedef kası çalıştıran bir egzersiz yaparken, destek olarak devreye yardımcı kasların da girmesiyle daha ağır kiloların kullanılmasına izin veren ve böylece de vücudun daha fazla bölümünü çalıştıran egzersizlerdir. örn; bench press, omuz press, squat, deadlift vs..
fullbody; aynı gün tüm vücut kas guruplarını (tüm belki yanlış temel..) çalıştırmak manasında..