HYDROXYCUT+WHEY PROTEIN+ CREATINE 3'lü Kombine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
exe, umarim eriyecegim diye kas kutlenden de yemedin.

foto ekle de gorelim, canli canli yasayalim sureci dost exe.

yarina cikacagimiz mechul olan su dunyada Allah korusun.

bekliyoruz.

sevgilerimle,

Uzun zamandır giremiyordum. Bu 3lü kombinasyon tam bir fiyasko arkadaşlar. Kesinlikle denemeyin.

Uzun zamandır giremiyordum. Bu 3lü kombinasyon tam bir fiyasko arkadaşlar. Kesinlikle denemeyin.

Evet arkadaslar hydroxycut + whey ve creatin kombinasyonuna başladıgım andan bugune 7 kg verdim. Şuan 73 kilo geliyorum ve oturdugum zaman yıgın gibi duran göbek artık dumdüz duruyor. Ama belirtmek istediğim bişey var hydro çok etkili bi supplement ve gerçekten sizi küçültüyor. Küçültmek derken kol bel omuz yani kas yapmayı ve iri durmasını istediğimiz bölgelerde az da olsa küçülme oluyor. protein ile destelememe ragmen...

Forumda varmı böyle ötesi ?
Yere göğe çıkarılan eklemeler şimdi fiyasko olmuş :)

Hayrola neden oldu ? Bırakınca yinemi şiştin,yoksa steroid cazipmi geldi ?

Hydroxycut için kesinlikle bir fiyasko diyemem bu demek aptallık olur.Cunku faydasını gördüm. Ben demek istediğimi yanlış anlatmısım. protein ve creatine desteği gereksiz, daha fazla kilo verebileceğim halde gereksiz yere bu 2 ürünü kullandım. O nedenle fiyasko diyorum. Yani hydroxycut kullanacak birinin extra birsey almamasını öneririm.

Exe biraz açarmısın konuyu?verdiğinden fazlasını gerimi aldın?belliki birşeyler ters gitmiş...;)

Hayır demek istediğim; proteinle creatinle desteklemek kas kaybını engeller mantıgı tamamiyle yanlış. Bence insanlar yani yaglı olanlar önce yagları eritip bir güzel define olup sonra kas yapmaya başlamalı. 3 ü bir arada olmuyor.

Exe merhaba,
Ürünlere başladığında ki doğal beslenmen hakkında biraz bilgi verebilir misin?Saat kaçta ne yedin,ne kadar yedin?

Hocalarım ve prof. sporcu arkadaşlarım sizce bu yaptığım doğru mu? protein ve creatine amacım kas kütlemi artırmak hydro ilede yağlardan kurtulmak. Daha sonra ikisini bir noktada buluşturmak. Kaslar deriye dogru yaklasırken deride yağlardan kurtularak kasa yaklaşır diye düşünüyorum.
creteine gerek yok bence çünkü böbreklyerini gereginden fazla yorduguunun
farkındamısın?çok su içmen lazım ve böbrekleri çalıştırıp fazla yormamn lazım ayrıca tahlil yaptır beence çok yükleniyosun.kardeşim.

arkadaşım hadi kollarını belini anladıkta omuz gibi zor ve zamanla gelişen bir bölgeni 2,5 ayda nasıl 9 cm geliştirdin senin o söylediğin şey en az 5 - 6 ayda olur entresan bir durum :)

aslında ben de bu kombinasyonu denemeyi planlıyorum. creatinin enerji seviyesini arttıracağını ve kardiyo ile ağırlık antrenmanını bir arada daha kolay yürüteceğimi düşünmüştüm. whey kullanmazsam da normal beslenmemle protein ihtiyacımı alamayacağımdan çok fazla kas kaybederim diye düşümüştüm. boy:176 kilo:85(97den geldim)çok mu yanlış düşünmüşüm?

Görsellerle desteklenmemesi ve tutarsız rakamlar birçok kullanıcı gibi benimde kafamda soru işaretleri olusmasına sebep oldu.En kısa zamanda resimlerle ve fiyasko kürünüzü fiyasko ilan etmenize sebep olan olculeri paylasırsanız sevinirim.

Back
Yukarı