sahmat dedi:exe, umarim eriyecegim diye kas kutlenden de yemedin.
Uzun zamandır giremiyordum. Bu 3lü kombinasyon tam bir fiyasko arkadaşlar. Kesinlikle denemeyin.
Evet arkadaslar hydroxycut + whey ve creatin kombinasyonuna başladıgım andan bugune 7 kg verdim. Şuan 73 kilo geliyorum ve oturdugum zaman yıgın gibi duran göbek artık dumdüz duruyor. Ama belirtmek istediğim bişey var hydro çok etkili bi supplement ve gerçekten sizi küçültüyor. Küçültmek derken kol bel omuz yani kas yapmayı ve iri durmasını istediğimiz bölgelerde az da olsa küçülme oluyor. protein ile destelememe ragmen...
Uzun zamandır giremiyordum. Bu 3lü kombinasyon tam bir fiyasko arkadaşlar. Kesinlikle denemeyin.
Exe biraz açarmısın konuyu?verdiğinden fazlasını gerimi aldın?belliki birşeyler ters gitmiş...Uzun zamandır giremiyordum. Bu 3lü kombinasyon tam bir fiyasko arkadaşlar. Kesinlikle denemeyin.
creteine gerek yok bence çünkü böbreklyerini gereginden fazla yorduguununHocalarım ve prof. sporcu arkadaşlarım sizce bu yaptığım doğru mu? protein ve creatine amacım kas kütlemi artırmak hydro ilede yağlardan kurtulmak. Daha sonra ikisini bir noktada buluşturmak. Kaslar deriye dogru yaklasırken deride yağlardan kurtularak kasa yaklaşır diye düşünüyorum.