Hydroxycut ve hacim bir arada olurmu?

programda 3. aşaöaya geçtik. Yeni bir program yazdı hoca, artık hacme yönelik çalışacağım. (gerçi şimdiye kadarda hacme yönelikti ama hocaya göre temel oluşturuldu).
Her ne kadar disiplinli çalışsamda antremanın sonunda pelte gibi oluyorum ve ne öncesinde nede sonrasında cardiyo yapmaya zamanım ve gücüm kalmıyor.
Haftada 2 gün kardiyoya zaman ayırıyorum.
Ancak son 1-1,5 aydır biraz daha fazla kalorili beslenmeye başladım. bu nedenlede kilo aldım ve yine yağlanma oldu karın bölgemde.

hydroxycut aldım ve kullanmak istiyorum, cardiyo yapmasamda bu supplementi ağırlık antremanı günlerimde kullanmaya devam edeyimmi? hem hacim antremanı hemde yap yakımını bşrarada gerçekleştirebilirmiyim?
 
hydroxycut kutusu üzerinde yazan yazi su sekilde; hydroxycut u en iyi verim icin 60 gün araliksiz kullanin ve diyetin yaninda takviye olarak kullanin. Yani beslenmene dikkat etmeyip hydroxycut kullansan fazla bir getirisi olmaz. ayricada sadece antereman günleri degil her gün almalisin.

Not: Benim hydroxycut iki hafta önce bitti. Istahi kestegi konusunda garanti verebilirim :)
 
Back
Yukarı