Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünyada yediğimiz içtiğimiz herşeyin bir yan etkisi zararı vardır. Söylermisiniz DOZ AŞIMINDADA hiç bir zararı olmayan bi ürün veya en basiti içtiğimiz suya kadar. Günlük önerilen dozu aşmayın yazıyor. Ayrıca kutusunda hemen hemen her türlü etkisi yazılmış. Yağ yakmayı tetikleyen bir hormonu %40 artırıyor. Ben kullanıyorum ama bu uzun süre asla değil. 2 Kutu bitirip 2-3 ay kullanmıyorum. Zaten belli bir seviyeye düşünce definisyon bazında artık kullanmaya gerek kalmayacak Adı üstünde YAĞ YAKICI...

kibrista yasiyan arkadasim icin ben magosadayim (DAU) salamis yolunda new form war orda fiyatlar nispeten daha duzgun...diger sehir icindeki salonda ancak ismarlama ile geliyo eczaneler ise genellikle taninmamis we ucuz urunler war (markasiz) markali olanlarda kisitli maalesef koy gibi yer zaten magosa :p onceki 7 sayfada defalarca yan etkileri we maximum alimla baslanmamasi gerektigi yazmis..Cewiriyi bu hafta sonu ceweirim yanlislarim icin simdiden ozur tabi sarc abi yapmazsa...

NOT:New form da calismiyorum komisyon almiyorum gitmiyorum DAU nun salonundayim...Bu siteyi sewiyorum reklam yapmadim yawru watanda rumlardan kazik yememek icin bir defaligina isim yazdim anlayisiniz icin tesekkurler :evil: :evil: :evil:

nox3 benim bildigim kadariyla nitro oxit sinifi bir supplementtir kaba tabirlede biligim kadariyla kaslara daha fazla nitrogen ile proteinidir iste gerekli vitamindir onlarin daha fazla ulasmasini ve daha hizli ulasmasini saglar damarlar da genisliyo bunun sonucu bence cok yararli bisecim olmaz biraz bekle ilk define ol ondan sonra sis..Zaten yaz geliyo metabolizmamiz kilo wermeye daha uygun karar senin...

Magosada yasayan kardeşim ben new form arkadasa sordurdum 120 tablete 180ytl cektiler. Bende magosadayım dau de kickboks yapıyorum ben universal anımal cut aldım. Yararını gorurum insallah.Eczaneler bi haber zaten bu urunlerden bulmak cok zor.Mecbur kıprıslı gardaslarımızdan :) getirenler oluyor onlara sipariş diyoruz.Türkiyeden sipariş versen kargo parasıyla aynı paraya geliyor hatta bazende geciyor

soldiereye dedi:
Magosada yasayan kardeşim ben new form arkadasa sordurdum 120 tablete 180ytl cektiler. Bende magosadayım dau de kickboks yapıyorum ben universal anımal cut aldım. Yararını gorurum insallah.Eczaneler bi haber zaten bu urunlerden bulmak cok zor.Mecbur kıprıslı gardaslarımızdan :) getirenler oluyor onlara sipariş diyoruz.Türkiyeden sipariş versen kargo parasıyla aynı paraya geliyor hatta bazende geciyor

Merhaba ,Soldiereye AnimalCut'a başladığında gelişim aşamalarını ürünün etkilerini vs bilgileri bizlerle paylaşırsan seviniriz.

hydroxycut ı alanlar genelde yurtdışındamı sipariş veriolar? çünkü bende almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım fakat gümrüğe takılır diye karasız kaldım, 8)

hydroxycut

internetten satın alabileceğim bi site buldum(tr)''hydroxycut hardcore'u ama

120 lik kutusuna 150 ytl istiolar, yabancı bir sitede n.....com 120 lik kutusu 35 dolar yazıo, kargo ücretleriyle ne kadara gelio bilemiyorum,

bilen varsa yardımlarınızı bekli yorum... :?:

peki arkadaşlar hydroxcut hangi yöntemle yağ yakıyor,metabolizmayımı hızlandırıyor? işleyiş şekli nedir,yağları ne şekilde yakıyor?

kaffein ile uyararak...Oyuzden baska herhangi bi supplement-ilacla kombine etmeyin diyo ama sadece bu yontemi kullanmiyo war bi kac numarasi daha uykuyu kaciriyo bu daha fazla hereket demek ayrica tahminimce karbonhidarat we yag sentezini azaltiyo...Bunlar benim kendi gorusum we tahminim...

_tarantula_ dedi:
peki arkadaşlar hydroxcut hangi yöntemle yağ yakıyor,metabolizmayımı hızlandırıyor? işleyiş şekli nedir,yağları ne şekilde yakıyor?

Basitçe termojenik, yani vücut ısısını arttırarak. Ürünün açıklamasından alıntı:

Fighting to Increase Norepinehdrine
Increase the key fat-burning hormone norepinehrine (NE) by 40%. (40 percent increase in 24-hour urinary NE excretion along with NE precursor dopamine detected.)

Strengthening the Fat-Loss Signal
Cyclic adenosine monophosphate (cAMP) is very susceptible to inactivation by an enzyme called phosphodiesterase. The key ingredients in the Hydroxycut Hardcore formula fight fat by blocking phosphodiesterase, which will then increase and sustain cAMP in order to keep the fat-loss process going.

Letting the Fat-Loss Signal Do Its Work
Because alpha-2 receptors are inhibitory and don’t support fat breakdown, blocking these receptors with the key ingredient in the Hydroxycut Hardcore formula will allow the beta-receptors to be activated. Therefore, more NE can be bound to them for greater fat mobilization.

Keeping the Fat-Loss Hormones at Maximum Levels
Epigallocatechin gallate blocks catechol-o-methyltransferase (COMT) from binding to NE. COMT usually bind to NE and reduces its function, so by preventing COMT from reaching most of the NE, there will be a greater pool of NE available to bind to beta-receptors, which then means more free fatty acids (FFAs) can be liberated for energy.

Maximize Thermogenesis
Hydroxycut Hardcore works to support the entire fat-burning process by accelerating the breakdown of released fats in the mitochondria. The result will be much greater thermogenesis – a truly hardcore experience!

Re: hydroxycut

wolwoxs dedi:
internetten satın alabileceğim bi site buldum(tr)''hydroxycut hardcore'u ama

120 lik kutusuna 150 ytl istiolar, yabancı bir sitede n.....com 120 lik kutusu 35 dolar yazıo, kargo ücretleriyle ne kadara gelio bilemiyorum,

bilen varsa yardımlarınızı bekli yorum... :?:

daha ucuza gelir yinede ama genelde yurt dışından tek sipariş vermek mantıklı değildir çok fark olmaz ama 3 4 arkadaş bir araya gelip çok ürün sipariş verirseniz çok daha ucuza gelecektir.

hydroxycut bugün elime ulaştı

merhaba arkadaşlar,bugun itibariyle hydroxycut geldi,(thank u ups)
fakat benim sormak istediğim sabahları aç karnına almamız ve spora gitmeden 30-60 dk önce tekrar almamız öneriliyor ve kutudada böle yazıyor, benim sormak istediğim sabahları ilacı aldığımız zaman gün içerisinde aşırı bir terleme yapıyormu? çünkü hafta içi çalışıyorum ve terli bi gömlek le çalışmak istemiyorum malum havalarda çok sıcak zaten,

kullanan arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum,

Re: hydroxycut bugün elime ulaştı

wolwoxs dedi:
merhaba arkadaşlar,bugun itibariyle hydroxycut geldi,(thank u ups)
fakat benim sormak istediğim sabahları aç karnına almamız ve spora gitmeden 30-60 dk önce tekrar almamız öneriliyor ve kutudada böle yazıyor, benim sormak istediğim sabahları ilacı aldığımız zaman gün içerisinde aşırı bir terleme yapıyormu? çünkü hafta içi çalışıyorum ve terli bi gömlek le çalışmak istemiyorum malum havalarda çok sıcak zaten,

kullanan arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum,

Dostum bende başladım 1 hafta kadar oldu,tamam antrenmanda baya bi terletiyor ama,normal zamanda ben çok farklı bir terleme yaşamadım kendi adıma,kaldıki sabah yada öğlen muhakkak alman gerek bundan kaçamazsın,çünkü kullanım şekli olarak ilk kullanımdan sonra yaklaşık 5-6 saat almaman ve 2. kullanımıda yatmadan 5-6 saat önce yapman gerekli(yoksa uykusuzluk yapıyor gerçekten) yani iş bitince alsan diğer dozu ne zaman alacaksın ? Umarım istediğin sonuca ulaşırsın kolay gelsin...

Merhaba arkadaşlar Hydroxycut'u sabah aç karnına 3 ,antremandan 1 saat öncesi 3 adet alarak.Birde off günlerde öğlen yemekten önce 3 almam makulmüdür.Deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim.

BNen daha önce 1 kuu hardcore bitirdim ve yararını gördüm 17 kilo verdim . 1 hafta önce xenadrine aldım onuda kullandım ama dün elime hydroxycut gecti tekrardan xenadrine yağ yakcıyı bırakıp hydroxycut a devam ediyorum .. Bence cok etkili bi yag yakıcı .

Sabah aç karna 2 ve antrenmandan yarım saat önce 2 tablet içiyorum .. Acaba 3 kullansammı ?

Mesela xenadrine dede sadece antrenmandan önce 2 tablet alıyordum asırı terleme yapıyor . Hydroxycut ta bu terleme o derece de olmuyor .. Bu arada beyaz olan hydroxycut bu seferki hardcore değil

Back
Yukarı