acaba neotrion.com dan 2 adet 210 luk hh versem bi sorun çıkarmı,
gümrükte çıkar. aynı üründen birden fazla sipariş vermeyin. adamlar ticaretini yaptığınızı düşünüp el koyuyorlar. ondan sonra uğraş dur.
acaba neotrion.com dan 2 adet 210 luk hh versem bi sorun çıkarmı,
ben bu yüzden ebay'den 210+120 lik aldım kargo dahil 125 tuttu satıcı 100'ün altında yazacak ve gift olarak işaretleyecek, ama 10-15 günü bulması işin kötü yanı, 27 sinde verdim 6 sında türkiye ye geldi ama hala elime ulaşmadı, bekliyorum bakalım nolacak...
kullanım hakkında öğrenmek istediğim bi nokta var, 7 günün sonunda 3x2 olarak kullanılması önerilmiş ama 2x2 olarak kullansam ve kalbi çok zorlamasam, yakım sürecini olumsuz anlamda uzatmış olurmuyum yoksa kesin yağ yakımı için günlük belli bi miktar mutlaka alınmalımı?
şu resimleri yan yana değil de alt alta koysaydınız sayfa düzeni de böyle şaşmamış olurdu.
16.03 ile 13.04 arası heralde hot-rox extreme kullandın
bende bu iki supplement arasında kaldım hangisini önerirsin özellikle beli inceltme konusunda
1 aydır lipo 6x kullanıyorum 83'den 76'ya düştüm ancak kalın bel hala duruyor
2 aylık spor+diyet+HH ve Hot-rox Extreme sonuçlarım aşağıdaki gibidir:
İlk ölçüm: 16.02.2009
Kilo: 88,3
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 31,3
Yağ %'si: %26,3
Yağ Kilosu (Fat mass): 23,2
Yağsız (FFM): 65.1
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,7
------------------------------------------------
İkinci Ölçüm: 16.03.2009
Kilo: 81.1
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 28.7
Yağ %'si: %20,7
Yağ Kilosu (Fat mass): 16,8
Yağsız (FFM): 64,3
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,1
--------------------------------------------------------
Üçüncü Ölçüm: 13.04.2009
Kilo: 75,9
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 26,9
Yağ %'si: %16,9
Yağ Kilosu (Fat mass): 12,8
Yağsız (FFM): 63,1
Yağsız-kemiksiz (TBW): 46,2
selam ben bu sabah kullanmaya başladım hot rox extrem'i ama sabah ilacı alıp cardio yapamıyorum sabah spor yapmazsam yinede almam gerekir mi?akşam 8 saat sonra aldım.saat 5 de
saat 20 gibi koşu yaptım ataköy bakırköy arası eskiden çeyregini koşamadığım o yolu hem gidiş hem dönüşte deli gibi koştum iki koşu arası belediyenin koyduğu spor aletlerinden yararlandım
koşarkende garip garip sanki koşmak yetmiyorda extra bişeyler yapıyorum evin merdivenlerinde bile ayaklarımı durduramıyordum.abartı degil vallahabide yüzüm çok terledi.koşarkende streçfilm sardım karnıma ama belim fazla terlememişti
eve geldim portakal suyu içtim taze sıkılmış,duş aldım simdi bile çıksam yine koşarım
sabah hot rox'u almasam mı acaba?
Sabah antrenman yapmasanız dahi almanız gerekir.Günde 2 kez alınması gerekiyo.Dilerseniz sabah spor yapın veya yapmayın sizin insiyatifinize kalmışHe bir de 6 saat arayla almayı ihmal etmeyin
Saygılar
Valla bisikleti interval 20-25 dakika kullandığım 2 hafta boyunca çok güzel sonuçlar aldım.Spor salonundaki koşu bandı bozuktu o sıralar.saol 6 saat ara ile alıcam bundan sonrabugün cardio yaptım koşu ama dünkü performansım yoktu bacaklarım agrıyo hamlıktan galiba
birde eczaneden REDOXON diye bi c vitamini efervesan 1000mg aldım bayagı iyimiş
sabah onu içecegim.
internetten kondisyon bisikleti aldım buğün geliyor.koşu yapacagıma kondisyon bisikleti ile sıkı sıkı giyinip evde cardio yapsam olur mu?koşu yapmadan![]()