Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese Merhabalar,

Foruma yeni katıldım ve kondisyon bisikleti almak icin konu baslıklarına bakarken, Hydroxycut adını gördüm..
Londra'da 2 sene GNC-HollandandBarrett magazasinda yönetici ve danisman olarak çalıştım ve spor besini üzerine de egitim aldim..Hatırladığım Hydroxycut'ın USA de toplatıldığı için İngiltere'de de güvenlik amaçlı satıştan firma olarak kaldırdığımızdı.Google'dan biraz araştırdım ve Hydroxycut'ın toplatılması için birden fazla neden gördüm ki en önemlisi ölüme sebebiyet verme!!
Genel olarak yan etkisi, diger ilaçlarla etkileşiminden kaynaklanan negatif etkisi gibi güçlü nedenlerden dolayı Amerika'da ilaç dairesi FDA, ilaçtan kaynaklanan sağlık şikayetleri ve 19yaşında bir gencin ölmesiyle 2009yılında ilacın satışını yasaklamış ve toplattırmıştır.
Çok ucuz bir ilaç olmadığını biliyorum, elinizde varsa ve illa kullanıcam diyorsanız, en azından diğer ilaçlarla ve situmulantlar,cafein ile aynı anda kullanmayın ve hatta bir doktora danışıp kullanın..
Toplatılan Hyroxycut Ürünleri;
× Hydroxycut 24
× Hydroxycut Regular Rapid Release Caplets
× Hydroxycut Max Liquid Caplets
× Hydroxycut Caffeine-Free Drink Packets
× Hydroxycut Hardcore Liquid Caplets
× Hydroxycut Carb Control
× Hydroxycut Natural
× Hydroxycut Hardcore RTDs (Ready-to-Drink)
× Hydroxycut Hardcore Drink Packets (Ignition Stix)
× Hydroxycut Max Drink Packets
× Hydroxycut Liquid Shots
× Hydroxycut Regular Drink Packets
× Hydroxycut Caffeine–Free Rapid Release Caplets
× Hydroxycut Max Aqua Shed

Sağlıklı Günler,
Kadir

Bu doğru bir bilgi sonrasında firma tüm formülü yeniledi ve hyroxycut elite adıyla yeni ve FDA onaylı bir ürün çıkardı ancak malesef bu ürün ülkemizde satılmıyor. yurdışından temin edilebilir ancak gümrük sorunları var. ülkemizde satılanlar ise eski formülde üretilmiş olanlar ve tarım bakanlığı onayı ile satılıyorlar.

Son düzenleme:
Hydroxycut

öncelikle herkeze merhaba ben 82 kiloyum karın kaslarımı belli etmek istiyorum Hydroxycut kullanmak istiyorum ama vucudumun küçülmesinden korkuyorum sizce kullanmalımıyım

Beyler sizden bir yardım istiycem Hydroxcut hardcore pro series aldım ama orjinalliginden şüpheliyim 120 kapsül 110 tl di orjinalligini nasıl anlıyabılırım kutuda falan bir değişiklik vs den veya kutunun üzerindeki bir kod dan falan ?

hydroxycut hardcore kullanıyorum. bugün 4. günüm. dozu arttırdıkça vücudumda titreme yapmaya başladı. diyetle beraber 4 günde 2 kilo verdim. siz de bu takviye besin hakkında tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

şok etkisi yapmışsın vücudunda, denildiği dozdan başlasaydın keşke...

hydroxycut hardcore kullanıyorum. bugün 4. günüm. dozu arttırdıkça vücudumda titreme yapmaya başladı. diyetle beraber 4 günde 2 kilo verdim. siz de bu takviye besin hakkında tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

şok etkisi yapmışsın vücudunda, denildiği dozdan başlasaydın keşke...
aynısı bendede oldu grenade thermo kullandım kahve içtim bide üstüne çarpıntı yaptık dozunu iyi tutturmak gerekiyor.

Back
Yukarı