Ne alakası var ya? Amerikan pazarından bulabilirsin.. Ellerinde yoksa getirtirler.. İzmir caddesinde kime sorsanız gösterirler.. Protein tozunun sahtesi olabilir ancak bu tarz ürünlerin sahtesinin olcağını düşünmüyorum..
Ne alakası var ya? Amerikan pazarından bulabilirsin.. Ellerinde yoksa getirtirler.. İzmir caddesinde kime sorsanız gösterirler.. Protein tozunun sahtesi olabilir ancak bu tarz ürünlerin sahtesinin olcağını düşünmüyorum..
izmir caddesinden sola döndün mü hemen görürsün amerikan pazarını arkında bilir sole ona fakat ben tavsiye etmem çogu sahte (bence hepsi) ama gidebileceği bikaç adreste bahçeli 1.cadde de var tunalı da var bide ülkühaland da varmışş arklar soledi bi bakcam bizimkinin arkıymış bi söle sorsun oralara bakalım belki yardımcı olurlar bn hiç kullanmadm olup olmadıgını bilmiyrm fakat bu adresler kesin orjinal ürün satıyo bide seville eczanesi var tunus caddesinde orada optimum un ****** baş bayii belki yardımcı olurlarİzmir caddesindeki yerle ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim.
izmir caddesinden sola döndün mü hemen görürsün amerikan pazarını arkında bilir sole ona fakat ben tavsiye etmem çogu sahte (bence hepsi) ama gidebileceği bikaç adreste bahçeli 1.cadde de var tunalı da var bide ülkühaland da varmışş arklar soledi bi bakcam bizimkinin arkıymış bi söle sorsun oralara bakalım belki yardımcı olurlar bn hiç kullanmadm olup olmadıgını bilmiyrm fakat bu adresler kesin orjinal ürün satıyo bide seville eczanesi var tunus caddesinde orada optimum un ****** baş bayii belki yardımcı olurlar
kolay gelsin![]()
Evet askerde ancak spor yok genel komutanlıktaymış galiba, sivil hayatttakinden daha hareketsz oldugu ve kilo almayada müsait bir bünyesi oldugu için almak istiyor.
Çok sağolun arkadaşlar.