Hydroxycut Hardcora Ankara'da Nerede?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HGH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HGH

Üye
Mrb arkadaşlar,

Ankarada vatani görevini yapmakta olan bir arkadaşım var. Hydroxycut Hardcore almak istiyor. Ankara'da nerede satılır? Nereden orjinal ürünü temin edebilir, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saygılar.

Askerde Hydroxycut Hardcore mu kullanacak sebep :confused:
Askerde Supplement kullanmak isteyeni de ilk defa duyuyorum
Zayıflamak içinse ?Hiçbir şey kullanmasına gerek yok zaten
her sabah koşturuyorlar adamı ,temiz beslensin yeter :)

Ankarada hiçbir yerden alamazsın pazar altında tezgahtan cıkarıcakları %100 sahtedir. Dükkanlardada bulmazsın çünkü yasal olarak satış izni yok ama dısarıdan gelip felan satan ankaralı bi satıcı bulursan ancak o şekilde....

Ne alakası var ya? Amerikan pazarından bulabilirsin.. Ellerinde yoksa getirtirler.. İzmir caddesinde kime sorsanız gösterirler.. Protein tozunun sahtesi olabilir ancak bu tarz ürünlerin sahtesinin olcağını düşünmüyorum..

Son düzenleme:
Ne alakası var ya? Amerikan pazarından bulabilirsin.. Ellerinde yoksa getirtirler.. İzmir caddesinde kime sorsanız gösterirler.. Protein tozunun sahtesi olabilir ancak bu tarz ürünlerin sahtesinin olcağını düşünmüyorum..

O zaman araştırıp birkez daha düşünmeni öneririm.En çok sahtesine rastlanan ürünler arasında Hydroxycut.

İzmir caddesindeki yerle ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim.

Evet askerde ancak spor yok genel komutanlıktaymış galiba, sivil hayatttakinden daha hareketsz oldugu ve kilo almayada müsait bir bünyesi oldugu için almak istiyor.

Çok sağolun arkadaşlar.

İzmir caddesindeki yerle ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim.
izmir caddesinden sola döndün mü hemen görürsün amerikan pazarını arkında bilir sole ona fakat ben tavsiye etmem çogu sahte (bence hepsi) ama gidebileceği bikaç adreste bahçeli 1.cadde de var tunalı da var bide ülkühaland da varmışş arklar soledi bi bakcam bizimkinin arkıymış bi söle sorsun oralara bakalım belki yardımcı olurlar bn hiç kullanmadm olup olmadıgını bilmiyrm fakat bu adresler kesin orjinal ürün satıyo bide seville eczanesi var tunus caddesinde orada optimum un ****** baş bayii belki yardımcı olurlar
kolay gelsin:)

izmir caddesinden sola döndün mü hemen görürsün amerikan pazarını arkında bilir sole ona fakat ben tavsiye etmem çogu sahte (bence hepsi) ama gidebileceği bikaç adreste bahçeli 1.cadde de var tunalı da var bide ülkühaland da varmışş arklar soledi bi bakcam bizimkinin arkıymış bi söle sorsun oralara bakalım belki yardımcı olurlar bn hiç kullanmadm olup olmadıgını bilmiyrm fakat bu adresler kesin orjinal ürün satıyo bide seville eczanesi var tunus caddesinde orada optimum un ****** baş bayii belki yardımcı olurlar
kolay gelsin:)

Çok teşekkürler, tunalı Sevil ecz. en iyi çözüm olur sanırım.

Saygılar

Evet askerde ancak spor yok genel komutanlıktaymış galiba, sivil hayatttakinden daha hareketsz oldugu ve kilo almayada müsait bir bünyesi oldugu için almak istiyor.

Çok sağolun arkadaşlar.

Spor yapmadan alınması da ayrı bir problem ama ,
Asıl sporla birlikte kullanılması lazım,
Kısa dönem yapıyorsa spor olayı da pek olmaz zaten .
Kardio olmadan da kullanmanın bir anlamı da yok, arkadasının bilmesi lazım söylersin ,

Back
Yukarı