Hydroxcut Hardcore Proseries 120 Kapsül Günlüğüm.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yigot

Üye
Evet arkadaşlar bugun ilk kutumu aldım adım adım yazanları uygulucam ilk iki gün 1 x 2 sonra 2 x 2 kullanıcam

Tabi Bunu kullanırken Diyet ile Kardiyo da yapıcam Karbonhidrat ı azaltıcam Şekeri Tuzu Kesicem Vs Günlük Kardiyom 1 Saat Yürüyüş Koşu Karısık (Nabız 160 Normalde Hydroxcut ile nekadar olucak bilemiyorum)

Boyum 191 Cm

Kilom 93.5

Daha önceden kullanmıs arkadaslarda tavsiye verirse sevinirim.

Evet arkadaşlar Ürünü Ayın 8 inde aldım Ve Orjinalliğini Doğrulattım Şu an 3. Günündeyim Vede Kafein Direncim yüksek oldugu için Bugün 3 Tane Attım (İLK GÜN 1 X 2 2.GÜN 2X2)

Ürün İsmini Hakediyor Hardcore Pro Enerji patalaması yaşatıyor insana 3 taneyi Saat 14.00 de Attım Gittim Baskete 3 Saat Basket Oynadıktan sonra eve Geldim 1 Saat dinlendim Sonra 30 Dakika Ortalama 6 Km de Yürüyüş Yaptım İnanırmısınız Saat 19.40 Nabızım 125 Benim gibi kafein direnci yüksek bir kişiye böyle bir etki yaptıysa Düşük insanlara ne yapar bilemem Diyeceğim Şu Günde 2 x 2 Yi Geçmeyin Bugün birdaha atmıycam 3 Tane Yeter (Nabzım Çok Yüksek atıyodu Korktum biraz :) )

Not:Kilom 93 e düştü bu arada :)

Bu ürünü bende kullandım.İlk bişey yoktu.Fakat 6 kapsüle çıktığımda bi titreme geliyordu.Yarım saat kadar sürüyordu.Sonra birden enerji patlaması yaşıyordum.Çok tuvalete götürür.Fazla suyu atar.Sağlam ürün.1 ayda diyetle 8 kilo verdim.Yağ attım.

Hocam bende yarın almayı düşünüyorum 1 ay 1 haftadır diyetle beraber kardiyo-ağırlık antrenmanı yapıyorum 5kg kadar verdim fakat aynaya baktığımda bir fark göremiyorum kendimde yağ yakımına etkisi nasıl güzel bir beslenme ve antrenmanla iyi sonuçlar alırmıyım ?

Hocam bende yarın almayı düşünüyorum 1 ay 1 haftadır diyetle beraber kardiyo-ağırlık antrenmanı yapıyorum 5kg kadar verdim fakat aynaya baktığımda bir fark göremiyorum kendimde yağ yakımına etkisi nasıl güzel bir beslenme ve antrenmanla iyi sonuçlar alırmıyım ?

Hocam aynada bir fark göremiyorsan bide ilk ayınsa 5 kilonun büyük bir çoğunluğu sudur.

Yağ yakımına etkisi inanılmaz derecede yüksek kardıyo + diyet te girince istediğinden fazlasını verir bana su ana kadar verdi.Ama orjinalini bulmaya çalış sahteleri çok.

Hocam aynada bir fark göremiyorsan bide ilk ayınsa 5 kilonun büyük bir çoğunluğu sudur.

Yağ yakımına etkisi inanılmaz derecede yüksek kardıyo + diyet te girince istediğinden fazlasını verir bana su ana kadar verdi.Ama orjinalini bulmaya çalış sahteleri çok.

çok saol ozaman bizde başlayalım inşallah etki eder :)

Bugün almaya gittim adam başladı çok gençsin içinde kimyasallar var ölenler oluyo falan bende korktum am almaya kararlıyım yarın başka yere sorucam :D

yaş 17 bu arada

17 Yaşındayım ben Aldım gayette kullanıyorum Yan etki görmedim ama daha öncedende fazla kafein tüketen bir insandım.

Muzkafa adam nasıl sallamıssa anlamıyorum ölenler falan 9 Milyonda 1 Kişi Ölmüş Eminimde Oda Doz aşımı yapmıstır kalbi dayanmamıstır 17 yaşındayım hiçbir sıkıntım yok önemli olan talımatlara uymak günde 10 bardak su içicen alışma sürecinde ilk 2 gün 1x1 3,4 üncü gün 2 x 2 alıcan...

Bu arada 5. Günüde bitirdim 2 x 3 almaya başladım şu an vücudum alıştı hap a 3 tane alınca ılk aldıgım kadar rahatız etmıyo kılo vermem devam edıyor.

Kilom 92-91.5 arasında bu arada kardiyo ve diyetim devam ediyor.
(Hepsi yağ değildir su da atıyodur vücuttan sanırım 5 gunde 1.5,2 kılo yağ yakmış olacagını sanmam ama oladabilir yağ ölçümü yaptırmadım)

Bu üründen bende aldım antreman yapadığımız günlerdede alıyor muyuz bu ürünü yoksa off günlernde bunadamı off veriyoruz

Back
Yukarı