hukuk kösesi

HUKUK KÖŞESİ ACILMALIMIDIR

• TABİKİ ACILSA İYİ OLUR.HAKKIMIZ BİLMELİYİZ

Votes: 0 0,0%
  • YORUM YOK

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    42
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
meraba arkadaslar tekrar entresan bi fikirle karsınızdayım 8) :lol:

ben istiyorum ki formumuz o kadar cok baslıklarla cogalsın ki bizler dısarıda baska bi formdan bi bilgi aramak için

ugrasmayalım.tek sevgilimiz bodyforumtr olsun

biliyorsunuz ki insanlar hakkını hukukunu bilmiyor bir olay basımıza geldigi zaman kendimizi hukuki acıdan savunamıyoruz

hangi olayda hangi mahkemeye gidilir,tamamlayıcı yemin nedir,bi faturanın itiriz süresi nedir v.s.

bizde burda basımıza gelen olayları,aklımıza takılanları.aramızda bir veya birkac avukat yani hukuk adamı varsa ona

sorarak ,kendi basımıza gelenleri ve bizim yapdıgımız hak arama mücadelelerini buraya yazarsak bi ayrı HUKUK KÖŞESİadlı

bisey olusursa iyi olur bence

bizler fiziksel acıdan güçlü sayılırız ama hukuksal acıdan da güçlü olmak lazımdır bence

benim acizane bu sekilde fikrim var

benim amacım bu formumuzu o kadar büyütmek herseyi buraya toplayıp,dısarıdaki formlara kimsenin ihtiyacın kalmamasıdır

DURUŞMA BAŞLASİN.mübaşirrr........

firat yine cok enteresan bir fikirle gelmissin valla helal olsun.forumda IQ testi var bir zahmet bir test edermisin :) :D

merak etme sevgili yimucin..bende bana rep geldikçe ..sana bol bol puan vericem

ama az daha büyütürsen sevinirim..aslında bende hep düsünürdüm bu kırmızı renk nası oluyor diye..sonunda bizzat bu

duyguyu yasadım.

saydam dedi:
merakla ilgili atasözünü biliyorsundur umarim...

aaaa yimucin 8) hiç bilmez olurmuyum

neyse bu baslık hukuk kösesi degil.atışma kösesi.atısma derken ŞAKALASIRAK atısma kösesine döndü daffy birazdan

gelir. :) .çöpe atar..formumuzda kirlilige hayır... :D

dırat ve yimuçin istek üzerine çöpe :D dava kapanmıştır kalem kırılmıştır mübaşir yavrum salonu boşalt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı