Home Workout - Barfiks

Sevgili bymodifieci ;

Oldukça güzel bir noktaya değinmişsin , bu şekilde yapılması oldukça yanlış , bize bir barfiks ve chin-up ı ne kadar yanlış yapabileceğimizi , bel vurmanın ne olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederiz :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

bu barfiks olayında çok bilgili değilim ama izlediğim videolardan öğrendiğim bi kere o kollar tam açılacak aşağı kadar
sen çok az iniyorsun aşağıya,eğer ayaklarım yere değiyor o zaman diyorsan,dizleri kırıp yaparsın

kaslardaki gerilim çok az.ağır ağır inerek ve çekerek bele yük bindirmeden gerilim hissedilerek yapılmalıdır.Bence kollarını daha fazla açmalısın ve kollar tam açılıncaya kadar inmelisin.saygılarımla.

Son 2 yorum için ayrıca teşekkür ederim. Ukala olmayan bir dille hatalarımı belirttiğiniz için ;) :)

Videolar özelde ?

açılmıyor bizim ev dede var bndan farklı kapnın arasına sokup gerdiriyorsun ama 2 defa düştüm 1 defasında dirseğim parçalandı bir daha çekemiyorum korkudan hobi oluştu

açılmıyor bizim ev dede var bndan farklı kapnın arasına sokup gerdiriyorsun ama 2 defa düştüm 1 defasında dirseğim parçalandı bir daha çekemiyorum korkudan hobi oluştu

Hobi olustuysa devam edersin artik :) sanirim fobi yazmak istedin.

Back
Yukarı