hocanın söyledikleri aklıma takıldı içeri lütfed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brk01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brk01

Üye
dün adananın sayılı salonlarından birine kayıt olmaya gittim.hoca bana yaşımdan dolayı kaslarımı geliştirmeyeceğini (yaş15) sıkı bir cardio çalışmasıyla vücudumdaki kasları ortaya çıkaracağını söyledi hocanın söylediklerinı birde siz açıklarmısınız teşekkürler şimdiden

hocan yağlı oldugunu belırtmış ve kardiyo yapmanı önermiştir.
biraz kılondan boyundan olculerınden bahsedersen daha da yardımcı oluruz olmadı fotografını koyman daha iyi olur

hocan yağlı oldugunu belırtmış ve kardiyo yapmanı önermiştir.
biraz kılondan boyundan olculerınden bahsedersen daha da yardımcı oluruz olmadı fotografını koyman daha iyi olur

176 boyum 73 kiloom var hocanın bana söylediği şu yaşın daha küçük sana sağlam bir cardio ile vücudunu ve kaslarını ön plana çıkarırız ama kaslarını büyütmeyiz sadece ön plana çıkarıp biraz belirginleştiririz dedi

Gayet mantıklı tavsiyelerde bulunmuş. Git oraya 3-4 ay kardiyo olarak çalış hocayla muhabetti kur iyi bir kondisyon kurduktan sonra hocan sana zaten yaşına uygun yapabileceğin hareketleri mutlaka gösterecektir

hocan harbi hoca bu yasta agir calistirmam gerek yok yag oranini dusurup hafif calistiririm demis

o salona yazil kesin adam seni dusunmus

sana gel toz satim yaninada amino koydukmu 3aya arnold olursunda diyebilrdi

danny boyun dedıgı gıbı hoca cok en azından gıttıgm 4 salondakı hocanın 4 ude aynı uyanıklıktaydı bende cıhazlar aletler en temız olan en ferah olan salona yazıldım hocalarla muhattap olmuyorum burdakı kardeslerımz sayesınde gelıstıryoruz kendımızı

yanı ben şöyle anladım önce vücudumdaki yağları eritecek sonra ise çok abese kaçmadan kasları geliştirecek doğru mu ?

Evet hocana kulak ver,danny'nin dediği gibi sana suplement önere de bilirdi ilk ayda,yani doğru demiş,ben bunu direk yaşına banğlıyorum ufaktan başlatıyor seni.Yavaş yavaş ama ilerisi sağlam olan ;)

Back
Yukarı