Hocanın bana yazdıgı proğram bu yetersiz mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kilbox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kilbox

Üye
Arkadaşlar spor salonuna yeni kayıt oldum 2 haftam oldu kilom 58 59 arasında malesef yağ oranım cok düşük yag yok anlıyacağınız bayağı zayıfım amacım kilo almak bu spordaki ama nasıl alacağımı tam bilmiyorum beslenmeme dikkat etmem gerektiği söylendi artık harfi harfine beslenmemi değiştirdim

ynr1rj.jpg

Hoca bana bu proğramı yazdı ama ben yetersiz görüyorum sizce normal midir

Beslenmem olarak

Sabah : 4 yumurta beyazı + pekmez + 1 büyük bardak süt + yarım yağlı peynir

Öğle yemeği : 1 tabak makarna oluyor + bazen beyaz plav oluyor bazen kanat tavuk oluyor

Ara öğünüm : 10 ceviz + muz

Akşam yemeğim : öğle yemeğiyle aynı

yatmadan son öğünüm : 2 bardak süt + 1 muz

Eksik gördüğünüz varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim gerçekten artık gelişmek istiyorum yaşım 18 boyum 1.80 ama kilo konusunda cok sıkıntı çekiyorum

Öncelikle, yediğin yemek hiçbir şeye benzemiyor. Daha çok ye ve sebze, salata, yeşillik vs de ye. Yumurtaları sarılarıyla birlikte ye.

Sonra, programın bacak kısmı kötü bence, gerisinde sorun yok. Sadece ben sırt için pulldown'dan önce barbell row koyulabilir, iyice yatay olmak şartıyla. Bacakta ise leg extension tek başına yetersiz. Doğru formla yapacağın Squat+stiff leg deadlift yapıp karın çalışmasını haftada 1 güne indirmek olur. Veya tek squat da kabul edilebilir. Yok, squatla uğraşamam dersen stiff leg deadlift+leg extension olabilir. Onunla da uğraşamam dersen en azından leg extensionı çıkartıp leg press+leg curl yap. Daha kötü bir tercih leg extension+leg curl olur. Yapabileceğin en kötü bacak çalışması da tek başına leg extension yapmak olur. Aslında düşününce programın epey kötüymüş hahah :)

Öncelikle, yediğin yemek hiçbir şeye benzemiyor. Daha çok ye ve sebze, salata, yeşillik vs de ye. Yumurtaları sarılarıyla birlikte ye.

Sonra, programın bacak kısmı kötü bence, gerisinde sorun yok. Sadece ben sırt için pulldown'dan önce barbell row koyulabilir, iyice yatay olmak şartıyla. Bacakta ise leg extension tek başına yetersiz. Doğru formla yapacağın Squat+stiff leg deadlift yapıp karın çalışmasını haftada 1 güne indirmek olur. Veya tek squat da kabul edilebilir. Yok, squatla uğraşamam dersen stiff leg deadlift+leg extension olabilir. Onunla da uğraşamam dersen en azından leg extensionı çıkartıp leg press+leg curl yap. Daha kötü bir tercih leg extension+leg curl olur. Yapabileceğin en kötü bacak çalışması da tek başına leg extension yapmak olur. Aslında düşününce programın epey kötüymüş hahah :)

Beni burda eleştir diye konu açmadım yardımcı olun diye konu açtım daha iyisi varsa yaz ozaman bana

Beni burda eleştir diye konu açmadım yardımcı olun diye konu açtım daha iyisi varsa yaz ozaman bana
Şaka mısın kardeşim sen? Yukarıda sana şu anda yaptığından daha iyi 5 tane alternatif sundum, beslenmendeki eksiği yazdım, üst vücuda eklenebilecek bir hareket daha yazdım, daha nasıl bir yardım bekliyorsun arkadaşım? Senin yerine hareketleri alt alta mı yazayım? Neye atarlanıyorsun kardeşim?

Öğünlerinde karbinhidrat oranını arttırmanı öneririm. Yumurtayı sarısı ile tüketebilirsin, yulaf ezmesi ya da tam buğday ekmeği yemeni öneririm.

Back
Yukarı